Campionat del món de country linedance

Crònica redactada i enviada per: Xavi Badiella

(Si voleu enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com)


CAMPIONAT DEL MON DE CONUTRY LINEDANCE 2007
(Kalkar - Alemanya ) 2-6 de Gener del 2008

Com ja és habitual, la primera setmana de l'any s'esdevé el campionat del món de ball Country/Linedance organitzat per la World Country Dance Federation. Enguany ha estat celebrat a la ciutat alemanya de Kalkar, aprop de Dusseldorf. La participació de gent del nostre país, si bé ha estat força minsa, ha obtingut resultats destacables.

El fet que aquest any passat sols hàgim tingut una competició internacional al nostre país ha minvat les posibilitats de força gent a l'hora de participar a un mundial, puix que per poder inscriure't cal haver participat en tres proves del circuit de la WCDF. Amb la qual cosa, calia sortir dos cops a l'estranger a competir i com es pot suposar no tothom té aquesta posibilitat.

Amb tot, sempre hi ha gent disposada a fer aquest pas: dels quatre representants del nostre país tots han fet un bon paper. Així trobem a la jove Andrea Gomila, que competeix a la categoria de Youth Newcome, on ha aconseguit un meritori quart lloc davant 14 competidores; en Miquel Menendez també el trobem en quart lloc a la categoria d'Open Intermidiate, una de les categories d'on surten les futures estrelles del Country/Linedance.

Les sorpreses les tenim a les categories de més edat. Així, tenim en Javier Rodriguez amb un primer lloc a la categoria de Diamond Intermidiate, amb la qual cosa aconsegueix passar la propera tempora a la categoria d'Advanced; la Gemma Golobardes la trobem com a campiona del món a la categoria de Silver Intermidiate, naturalment que el proper any la trobarem també amb els Advanced.

A les coreografies trobem en Javier Rodriguez a l'apartat de ball amb "Tag" al mig de la classificació colze amb colze amb personatges de la categoria de Roy Verdonk, Raimond Sarleming, i d'altres coreògrafs de reconeguda solvència.

Jo ho veieu, malgrat la poca participació del nostre país, els resulats aconseguits han estat realment importants, més que els d'altres països amb molta més participació.

Comentaris

Entrades populars