Sopar de veïns amb exhibició Country a Sant Miquel d'Òdena

En Ramon ha tingut l'amabilitat d'enviar aquesta crònica de la trobada de veïns de Sant Miquel d'Òdena que va incloure una exhibició de ball country.

Si voleu fer com en Ramon i enviar les vostres cròniques, fotografies, anuncis de festes i trobades, balls,... ho podeu fer sempre que volgueu al mail countrycat@gmail.com


Sopar de veïns amb exhibició Country a Sant Miquel d'Òdena

El proppassat dissabte dia 29, diada de Sant Miquel, el veïns de la barriada que porta aquest nom de la població d’Òdena, es reuniren per fer un sopar de germanor. No hi va faltar la gresca, el bon menjar i les ganes de passar-ho bé, enmig de rialles i acudits una colla d’afeccionats al country del mateix poble i de la veïna població d’Igualada, ballarem unes quantes coreografies per que els assistents poguessin observar com de divertit és aquest tipus de ball.

Sopar de veïns amb exhibició Country a Sant Miquel d'Òdena

Després d’aplaudiments i més rialles, i també una mica d’insistència, aconseguirem que deixessin els seus seients i ballesin amb nosaltres (després d’unes explicacions) els passos d’un bàsic. Per gent que no ha ballat mai, a més amb la panxa plena, està molt bé!

Desitgem que en properes ocasions pugem tornar a reunir una bona colla d’amics i tornar-ho a passar tan bé.

Colla de Òdena-Igualada

Comentaris

Entrades populars