Rosie Flores & Ted Russell Kamp al Nashville Country Club

Rosie Flores & Ted Russell Kamp al Nashville Country Club

Dissabte passat va ser una nit de concert al Nashville Country Club, on vam poder disfrutar de la música de la texana Rosie Flores, acompanyada al baix i mandolina per Ted Russell Kamp, baixista de Shooter Jennings.

La nit va començar amb l'actuació en solitari de Ted Russell Kamp, que va interpretar cançons de la seva carrera en solitari ajudant-se d'una guitarra i una mandolina.

Van sonar temes com "Blue eyed soul" o "The way I met her". A continuació en teniu el vídeo del primer.



Després d'una breu mitja part va ser el torn de Rosie Flores.

Comentant la jugada amb ella abans del concert (gràcies al Pep Cima que ens va presentar), va dir que estava molt contenta de visitar un cop més el nostre país. Hi ha estat força vegades, amb concerts al Jambalaya, al mateix Nashville o al Teatre Zorrilla, dins el festival Blues&Ritmes de Badalona.

També ens va dir que estava pelada de fred... I no era per menys, la nit va ser molt freda. Però dins el Nashville l'ambient era càlid, com no podia ser menys amb una estrella com ella dalt l'escenari.

Va interpretar molts temes del seu repertori, entre els que destacaria "Little bit more", "Big river", "Country boy", "Box cars", "Bring it on", "Bandera highway" o "Blue angel". També va cantar un parell de temes de Bruce Springsteen. A continuació teniu el vídeo de "Country boy", de Johnny Cash.



Em va sorprendre gratament Ted Russell Kamp sobretot amb el baix, i la marxa i l'habilitat amb la guitarra de Rosie Flores; la recordava de l'últim concert que vaig veure a Badalona, que va ser molt més calmat (el fet de seure còmodament en butaques d'un teatre tampoc ajudava gaire...).

Si mai tornen a tocar a casa nostra, us recomano que no us els deixeu perdre.

No voldria acabar sense agraïr i animar a la gent del Nashville perque segueixin organitzant concerts com aquest, perquè poguem sentir alguna cosa més que música enllaunada! No ha de ser fàcil aconseguir portar (logísticament i econòmica) cantants de la talla de Rosie Flores, i això és d'agraïr.


Fotografies de la nit
Com sempre, Countrycat va fer-ne un petit reportatge fotogràfic. El podeu veure a Countrycat Fotografies.

Vídeos de la nit
Com vam estrenar en motiu del IX Concurs del Nashville, Countrycat també va grabar algunes de les cançons que van interpretar Rosie Flores i Ted Russell Kamp. En teniu els vídeos al Canal de Countrycat a Youtube.


Enllaços relacionats
· Web oficial de Rosie Flores
· Web oficial de Ted Russell Kamp
· Rosie Flores a MySpace
· Ted Russell Kamp a MySpace

Comentaris

Entrades populars