Agenda Country pel 2008

Agenda Country pel 2008

Com ja és tradicional des de fa 3 anys, la Botiga Countrycat posa a la vostra disposició l'Agenda Country de l'any vinent!

Consisteix en una agenda (estil escolar), de mig din-A4 de mida i enquadernada en espiral a l'esquerra, on podeu anotar els vostres compromisos o les festes country que s'acosten!

La particularitat de l'agenda és que cada dia presenta una nota relacionada amb el món del country: efemèrides relacionades amb el country (tant d'USA com de Catalunya), naixements de cantants, sortides de CD's històrics, arribades al nº 1 de les llistes de cançons populars, webs de cantants,...

Tot de manera que d'un cop d'ull es visualitza la setmana sencera de dilluns a diumenge. Cada dia té un espai on poder apuntar el què vulgueu.

L'agenda té un preu de 12 euros, (+ despeses d'enviament). Demaneu-la igual que qualsevol samarreta, enviant un e-mail a countrycat@gmail.com

Podeu aprofitar la vostra comanda de samarretes per incloure un exemplar de l'agenda.

Igual que amb les samarretes, tenim dues opcions d'enviament i de pagament, que haureu d'escollir al moment de fer la comanda per e-mail:

OPCIÓ A: Enviament per correu contrareembors.
Pagues al moment de rebre el paquet a l'oficina de Correus. Quan t'arriba el paquet et deixen una notificació a la bústia per que passis per la teva oficina a recollir-lo. Quan hi vagis hauràs de fer el pagament (de l'agenda i enviament) a la mateixa oficina, en efectiu.

El cost de l'enviament de l'opció A és de 9 euros, per una agenda. Si demanes més d'una agenda o aprofites per demanar samarretes al mateix enviament consulta'ns el cost abans.

OPCIÓ B: Enviament per correu ordinari.
Pagues per avançat, abans que Countrycat t'envïi l'agenda, fent una transferència bancària a un compte de "La Caixa", de Caixa Catalunya o de Bancorreos (segons prefereixis). Quan t'arriba el paquet, si no t'hi cap a la bústia, et deixen una notificació per que passis per la teva oficina a recollir-lo.

El cost de l'enviament de l'opció B és de 4 euros, per una agenda. Si demanes més d'una agenda o aprofites per demanar samarretes al mateix enviament consulta'ns el cost abans.

Si tens qualsevol dubte posa't en contacte amb nosaltres a través del mail countrycat@gmail.com

Comentaris

Entrades populars