Rosie Flores al Nashville!

Rosie Flores

S'acosta un gran concert a casa nostra!!

El proper dissabte 17 de novembre Rosie Flores oferirà un concert al Nashville Country Club de Terrassa, dins la gira de concerts que fa pel nostre país.

Començarà a partir de les 23:00h i l'entrada valdrà 10 euros.

Vindrà acompanyada de Ted Russell Kamp, baix de Shooter Jennings.


Nota de premsa de Ritme&Club
SOBRE LA ROSIE
Es va posar en marxa a finals dels 70 amb els fugaços Rosie & The Screamers i, poc temps després, amb The Screaming Sirens, “nuggets” de cowpunk californià amb cert parentesc amb els Blasters de Dave Alvin i els Scorchers de Jason Ringenberg..

Nascuda a Sant Antonio, Rosie sempre “had the blues” i, després, de compartir nits de música i festa amb Lucinda Williams i Dwight Yoakam al Palomino de Los Angeles, Flores va emprendre sota els auspicis de Warner una carrera en solitari el mateix any, 1987, en què es publicaven els recordats debuts de Yoakam i Steve Earle.

La seva trajectòria la formen petits tresors de música americana (“After the Farm”, anticipant una fórmula que Sheryl Crow o Joan Osborne utilitzarien amb millors resultats comercials) i col•laboracions colze a colze amb ídols com Wanda Jackson, a qui va fer tornar als escenaris, Janis Martin o Ray Campi.

Rosie Flores: una veu forjada en mil batalles i, sobretot, una tècnica molt personal amb la guitarra (Guitar Player va dedicar un ampli reportatge al que aquesta dona pot fer amb les sis cordes) que fan d’ella una de les figures que, durant els darrers vint anys, més imaginativament ha assumit la tradició del seu país.

Recentment, Rosie ha gravat un nou disc (de pròxima publicació) juntament amb la seva bona amiga Katty Moffatt i, atenció, ha produït el que serà l’àlbum pòstum de Janis Martin, acabat pocs dies abans que la pionera del rockabilly ens deixés, víctima d’un càncer.

Discografia: “Christmasville” (2005), “Single Rose” (2004), “Speed of Sound” (2001), “Dance Hall Dreams” (1999), “A Little Bit Of Heartache” amb Ray Campi (1997), “Rockabilly Filly” (1995), “Once More With Feeling” (1993), “After the Farm” (1992), “A Honky Tonk Reprise” (1987).

SOBRE TED RUSSELL KAMP
Ted Russell Kamp no només és el baixista de Shooter Jennings. Cantant, compositor i multi-instrumentista, també és autor de tres deliciosos àlbums de country-rock, l’últim dels quals s’ha fet un lloc al capdamunt de les llistes dedicades a la música d’arrels. Gravat en múltiples estudis i motels de mala mort, “Divisadero” conté una col•lecció de cançons de sorprenent coherència i acurada execució que van del soul de Memphis al roots rock del sud-oest, passant perl country-rock polsegós de Willie Nelson o Kris Kristofferson.

Discografia: “Divisadero” (2006), “Nashville Fine Line” (2006), “North South” (2005).

ESCOLTA’LS A
www.myspace.com/rockabillyfillyrosie
www.myspace.com/tedrussellkamp

+ INFO
www.rosieflores.com
www.tedrussellkamp.com


LA PREMSA HA DIT
“Una veu teixint la dolçor de Lucinda Williams i deutora de les grans
figures del rockabilly dels 50” (Popular 1).

“Se l’ha coronada com la reina del rockabilly, però el cert és que la seva
música també té a veure amb el country fosc de Johnny Cash, la cançó
texana de Townes Van Zandt o el honky-tonk musculós de Buck Owens” (Ruta
66).

“Grans solos de guitarra y coagulació d’estils. Imagineu-vos Wanda Jackson
tocant amb Dwight Yoakam a San Antonio” (Entertainment Weekly).

“Rosie Flores és el vincle perdut entre Brenda Lee i Bonie Raitt” (Los
Angeles Times).

“Ted és absolutament hipnotitzant” (Music Row Magazine)

“Amb aquest disc impressionant, Kamp hauria de passar més temps sota el
focus mediàtic que a la penombra”



Podeu llegir més informació sobre ells a aquest article (Word) penjat a la web del Nashville.


Enllaços relacionats
· Web oficial de Rosie Flores
· Web oficial de Ted Russell Kamp
· Rosie Flores a MySpace
· Ted Russell Kamp a MySpace

Comentaris

Entrades populars