Halloween i Castanyades Country 2007

Halloween al Luckenbach
Halloween al Luckenbach


Halloween a El Barn d'en Greg
La nit del dimecres 31/10 farem la festa de la Castanyada al Barn, apart de les classes de la Judit i la Neus de 20 a 24h., hi haurà moltes coses més!

Un superpremi pel qui porti el millor barret, amb l'única condició que no sigui un barret "country" o cowboy com diem en anglès. Qualsevol altre estil s'hi val, quan més extravagant millor, també fabricacions pròpies. Hi haurà una sorpresa per a tots els participants.

També com que és Halloween, ensenyarem un ball típic AMERICÀ per variar (avui dia, per molt que es diuen "country", tots els millors line dances com ja sabeu, s'inventen a Catalunya!) i el farem amb música celta en honor del cap d'any celta (el veritable significat de Halloween)

A nivell gastronòmic convidarem la gent a castanyes i moscatell of course, i presentarem a més i més el nou menú Country que oferirim els dimecres i dijous - sopar per 7 euros!!


Halloween al Kansas Country de Mollet
Veniu al KANSAS COUNTRY MOLLET i entreu al Túnel de les Bruixes.
Si veniu disfressats l'entrada serà de franc. Si no, haureu de pagar penyora!


Halloween al Nashville Country Club
El dimecres, 31 d'octubre, com sempre, hi haurà classe en el Nashville. Però sent nit de bruixots i bruixotes els que s'atreveixen a venir disfressats es veuran recompensats amb una sorpresa...


Halloween al Texas Country Bar
Dissabte 3 de novembre cap a les 23:00h solemne i tràgic Halloween al Texas...
Halloween al Texas


Halloween al Vivaldi


hi haurà castanyes i moniatos per tothom a més de sorteig de cd's. L'horari habitual com cada dimecres, a partir de les 9 del vespre.


Halloween a Cal Rosal
Halloween a Cal Rosal


Dinar i Castanyada Country a Badalona
El dijous 1 de novembre farem el dinar de CASTANYADA-HALLOWEEN a Badalona Country, carrer Progrés, 308 polígon sud - Badalona

Amb la participació dels nostres amics "FREEDOM PREACHERS" The Country Riders Band. Hi haura sorteig, premi a la carbassa millor decorada i com sempre ball fins que el cos aguanti

Dinar i ball .......... 25 euros
A partir de les 17 h. entrada amb consumició .... 6 euros


Halloween ACB a La Caseta
Us esperem a tots a la festa HALLOWEEN dels Amics Country de Barcelona a la Caseta (San Just).

Començarem a les 18,30h a ball i bona música.

Hi haurà concurs de coreografies i disfresses terrorífiques. Atenció al ball de l'esquelet. Premis per als millors. Tot això amb els millors panellets.

Diumenge 28 d'octubre 18,30-21,30h
La Caseta. Ctra Real 125 St Just Desvern 933710294
(Tranvia, al davant de la parada Walden)
http://www.amicscountrybarcelona.com

Comentaris

Entrades populars