Amics del Country a Castellar del Vallès

Amics del Country a Castellar del Vallès

En Xavi Badiella ha tingut l'amabilitat de fer-nos arribar una nota del què va donar de si la trobada dels Amics del Country de Castellar del Vallès. Amb molt de gust l'enganxo a continuació, merci Xavi!

Si algú vol fer com en Xavi i enviar material com ara fotografies, cròniques d'esdeveniments, anuncis de festes i trobades, balls,... ho pot fer sempre que vulgui al mail de Countrycat: countrycat@gmail.com


AMICS DEL COUNTRY A CASTELLAR DEL VALLES
Per Xavi Badiella

Ja fa alguns anys, des del 2004, que a Castellar del Vallès un bon grup de gent es va aficionar al Country Linedance, per a la qual cosa cridaren a la Neus Pino perque els fes classes a l'"Espai Tolrà", unes instalacions que aquesta ciutat té per a multiples usos. Les classes són dos dies setmanals i per a diferents nivells, i més d'un centenar de persones les omplen cada dimecres i dijous. Com a complement de les classes, organitzen un cop al mes una sessió de ball per tal que puguin posar en pràctica tot allò que es va aprenent a classe.

Aquest passat 22 de Setembre, el grup ja consolidat dels "Amics del Country", tal com era anunciat a l'agenda de Countrycat, reiniciava les sessions després del període de vacances, amb força concurrència tant dels alumnes de Castellar del Vallès, com d'amics i d'altres aficionats vinguts de les poblacions properes. La festa era molt esperada per retrobar-se amb amics i coneguts.

Aquestes sesions començen sempre a les 22h. i finalitzen a les 2h. Les properes seran el 20 d’Octubre i el 24 de Novembre, tothom hi és convidat. Apa doncs, a disfrutar-ho!

Comentaris

Entrades populars