Munta Western a Catalunya a nivell internacional amb la International Challenge


Munta Western a Catalunya a nivell internacional amb la International Challenge

He rebut per e-mail la crònica del que va donar de si la prova puntuable per a la INTERNATIONAL CHALLENGE CATALOGNE de Munta Western que va tenir lloc al Centre Hípic Cavalls Pintats, a Castellví de Rosanes el passat més de juliol.

Amb molt de gust us l'enganxo a continuació, bo i agraïnt la col·laboració a la gent de la Federació Catalana d'Hípica.


Munta Western a Catalunya a nivell internacional amb la International Challenge
Per FCH

El passat 28 i 29 de juliol va tenir lloc al Centre Hípic Cavalls Pintats, a Castellví de Rosanes, la segona prova puntuable per a la INTERNATIONAL CHALLENGE CATALOGNE de Munta Western, on s’enfronten els més destacats genets de Catalunya contra genets destacats del sud de França. Les modalitats puntuables per aquestes proves són: Western Horsemanship, Trail Class, Pole Bending & Barrel Racing. Durant els dos dies es varen congregar més de 40 cavalls participants.

TRAIL CLASS & WESTERN HORSEMANSHIP
El dissabte 28 es disputaren les proves de tècnica i treball de ranxo com el Western Horsemanship i el Trail Class.
Les proves van tenir gran nivell, destacant l’amazona francesa Lawrence Bayli, guanyadora del Trail OPEN & AMATEUR, i el veterà genet Jean Luc Corcoy, tercer classificat en TRAIL OPEN.

En quant als genets catalans, Juan Araquistain aconseguiria un segon lloc en TRAIL OPEN i el seu fill, Juan Araquistain Jr, resultaria guanyador del Trail Class infantil, demostrant gran tècnica en el recorregut.

La prova de Western Horsemanship tindria com a guanyadora a l’amazona francesa Jezaquiel. La cara amable per els catalans, vindria amb un empat en el tercer lloc. Seria per a Xavier Vidal amb el seu cavall de raça Appaloossa anomenat KID i pel debutant Andreu Lleonart amb un poltre Quarter Horse anomenat By a Smart Chic.
Max Guerrero, que també debutava en aquesta modalitat amb un altre poltre anomenat UASTE BABE BAR, un pura raça American Paint Horse, no va tenir fortuna per culpa d’un error de recorregut.

POLE BENDING & BARREL RACING
El diumenge 29 es van donar cita les trepidants carreres de tècnica i velocitat, on es lluirien per llum pròpia Eva Aguilar, segona classificada, que amb tan sols 15 anys competiria en categoria OPEN; Patricia Jarque, que des de València va realitzar un merescut segon i tercer lloc en cada categoria respectivament; i Jaume Avellaneda amb la seva euga DIAMOND, que després del seu recent tercer lloc en el RANDAL BISONS a França a la modalitat de WORKING COW HORSE convertint-se en el primer genet espanyol en aconseguir un PODIUM en aquesta modalitat, està imparable i es convertiria en el primer classificat de Barrel Racing al aprofitar una caiguda de l’actual campió Max Guerrero amb el seu cavall Captain Amigo que el faria quedar eliminat.

En quant al Pole Bending el guanyador seria Max Guerrero amb un recorregut ràpid i tècnic, simulant la conducció del ramat.

També es donaren cita les exhibicions de Reining a càrrec dels genets Juan Araquistain i Andreu Lleonart.

La tercera prova d’aquesta cita internacional ja ens espera a Setembre a França, més emocionant que mai.

Comentaris

Entrades populars