El Maverick tanca les portes

El Maverick tanca les portes


Els responsables del Club Maverick van transmetre ahir una nota en la que comunicaven la fi del Maverick Cantina com a local relacionat amb el country i el linedance.

Una mala notícia, un cop més, que fa que tots hi perdem una mica més del que havíem perdut fins ara amb tancaments d'altres locals com el Buffalo. Els locals van tancant, i no se n'obren de nous... Això va de baixa nois, i com no fem un esforç entre tots per descobrir-ne els motius i, sobretot, arreglar-los, no acabarà bé.

(Seguiu el debat sobre què està passant i com millorar la situació al Fòrum Countrycat)

En fi, no m'allargo més. Us enganxo la nota del Club Maverick a continuació:


Estimats socis i sòcies,

Tot i que no ens ve gens de gust donar aquest tipus de notícies, us hem de fer saber que la Cantina Maverick tancarà definitivament les seves portes Dimarts 31 de Juliol. El local ha estat traspassat i els nous llogaters no tenen intenció, en un principi, de oferir res relacionat amb el country.

Encara que ja feia dies que esperàvem algun canvi, no ens imaginàvem aquest final i molt menys tan sobtadament, però ara ja està fet i hem de mirar endavant.

El Club Maverick continuarà funcionant com fins ara, no tindrem la cantina com a seu social, però seguirem tots junts. Ja ens estem movent per buscar solucions, intentarem trobar un lloc nou on poder tornar a reunint-se tots i disfrutar de la música i el ball country com fins ara. Per això, demanem la col.laboració i l’ajut de cadascú de vosaltres, si teniu alguna idea o proposta, estarem encantats de que la compartiu amb nosaltres.

Qualsevol novetat serà comunicada a la pàgina web, que seguirà funcionant com fins ara i per qualsevol tema o consulta podeu trucar al tlf del club o escriure un mail.

Agraïm a tots la vostra comprensió i el vostre suport i esperem de tot cor que ens veiem ben aviat.

El Club

Comentaris

Entrades populars