Mr Banjo Festival 2007!



ÚLTIMES NOTÍCIES (19/97/2007):
Nota de la direcció del Nashville:
"Entre la desgràcia de la rhinopneumonitis que ens va fer cancel·lar tota activitat relacionada amb els caballs i després per qüestions de permisos, el tema del Festival aquest any el tenim coll amunt. Però tot i les dificultats, el dissabte, dia 21 de juliol tindremos concerts al Nashville Honky Tonk!

A les 21 hores podrem veure als Cañones y Mantequilla, grup llegendari, i a les 23 hores Sage Keffer (pronunciat Keefer), vingut des de Nashville per l'ocasió. Les entrades valdran 15 euros pels dos concerts. Hi ha més informació sobre ells a la web. Aquest dia no es serviran sopars, però sí que hi haurà entrepans freds.

Els concerts seran a l'aire lliure i malgrat que no sigui un macro Festival estem segurs que serà un Mr. Banjo en tota regla, i ens donarà embranzida per a poder continuar lluitant per dur la Música Country a tots els seus veritables amants."


ÚLTIMES NOTICIES (03/07/2007):
Segons informa la web del festival, les activitats del Mr Banjo s'han posposat al 21 de juliol i tindran lloc exclusivament al Nashville Country Club. A dia d'avui no s'informa si el cartell d'artistes es manté o es modifica. Recomanem informar-se al mateix local o estant atent a la web del festival o al Fòrum de Countrycat.

######################

Ja es coneix el programa d'activitats del 7è Mr. Banjo Festival!

Enguany el festival ha canviat de format i els concerts es faran tots al Nashville Country Club.

Malauradament, la gran festa de la monta western s'ha vist afectada per un brot de "Rhinopneumonitis equina". Les conseqüents mesures restrictives de la Federació Catalana d'Hípica han fet aconsellable cancelar aquesta activitat.

De totes maneres, podrem comptar un any més de bones actuacions musicals!!
Divendres 6 de juliol: actuació del grup holandés "Texas Renegade" (s'obriran les portes a les 21:00h).
Dissabte 7 de juliol: actuació del grup madrileny "Cañones y Mantequilla" i posteriorment actuarà ni més ni menys que Shane Worley!

No us ho podeu perdre!

Pel que fa a la resta d'activitats, a la web del festival no queda clar si també han estat cancelades, tot i que es pot entendre que si la Monta Western (a priori l'activitat principal a Els Bellots) no es farà, la resta d'activitats que s'hi havien de fer (linedance, motos custom, stands comercials, barbacoa,...) tampoc hi tindran lloc. De totes maneres, és només una suposició; haurem d'estar atents a l'organització per si hi ha algun canvi.

Comentaris

Entrades populars