Hollywood visita Texas

A continuació us enganxo la crònica que m'ha fet arribar molt amablement la gent del Texas sobre el què va donar de si la festa "Hollywood visita Texas".

Ja sabeu que si voleu fer com ells i enviar material per publicar a Countrycat, ho podeu fer enviant-lo per e-mail a l'adreça countrycat@gmail.com


Hollywood visita Texas

Només arribar ens rebia una llarguíssima catifa vermella que ens acompanyava fins la porta, flanquejada per dos immensos Oscar. Tot això aconseguia crear l'ambient necessari pel que ens esperava. Ni més ni menys que una visita de les estrelles de Hollywood al Texas.

Hollywood visita Texas

Tot va començar amb els Blues Brothers, que davant l'afició de les seves noies per John Travolta es van transformar en Grease, passant del sentiment del soul al ritme del Rock and Roll. Encara es comenta com va ser possible que fessin aquells salts!

Hollywood visita Texas

De sobte, el Texas es va convertir en un cabaret i vam poder assistir a una cuidadíssima representació de "Money, Money". Inoblidable va ser la coreografia, el vestuari, els complements, el maquillatge i les monedes de xocolata que van tirar a la gran quantitat de públic que hi havia.

Hollywood visita Texas

Llavors, vam quedar impressionats al aparèixer un nodrit grup de Travoltes i Uma Thurmans, tots ells elegantíssims, en una genial exhibició de "Pulp Fiction" que descobria (pel que encara no el coneixes) l'excepcional sentit de l'humor dels seus integrants.

Hollywood visita Texas

No podien faltar ni les set novies ni els set germans. Un cuidat vestuari que va omplir de colors la pista i una treballadíssima coreografia no van aconseguir evitar que veiéssim lo bé que s'ho estaven passant i que imaginéssim lo divertit (i difícil) que devia ser organitzar els assajos.

Hollywood visita Texas

Per últim, vam assistir a una deliciosa representació de l'escena de la barbacoa a "Allò que el vent s'endugué", amb un vestuari senzillament perfecte i autofabricat per la mateixa Nuri. No hem d'oblidar-nos de l'aparició estel·lar de la "Mami", criada de la Senyoreta Escarlata.

Hollywood visita Texas

A l'entrega de premis, tots van ser obsequiats amb un oscar. I és que no es tractava d'un concurs, sinó que era una festa en la que tothom va posar el seu granet de sorra per que fos tot un èxit, cosa a la qual la Patrícia ja ens té més que acostumats...

Més d'un i de dos ja està pensat en la coreografia del proper any!

Comentaris

Entrades populars