Brad Paisley - 5th gear

Brad Paisley - 5th gear

Avui 19 de juny surt a la venda el nou CD de Brad Paisley, que duu per títol "5th Gear" (traduït: 5ena marxa)

Què dir de Brad Paisley? (oi Neus? jejeje). Pels qui no el conegueu, canta temes com ara "Ten feet of topsoil" (ball Feet), "Wrapped around", "Long Sermon", "You need a man around here" (ball Kill the spider), "I'm gonna miss her", "All you really need is love" (ball Really Love), "I've been better" (ball Mad about you), i tants i tants altres temes impressionants.

Tot i que us he de reconèixer que m'agrada més la primera època de Paisley, els seus dos primers CDs, crec que és un dels mediàtics que conserva prou les tonades dels principi. Se li ha de reconèixer que a cada CD intenta anar una mica més enllà, però sempre conserva algun tema 100% autèntic. I és el cas d'aquest nou CD també.

Els temes del nou CD són aquests:
01 All I Wanted Was a Car
02 Ticks
03 Online
04 Letter to Me
05 I'm Still a Guy
06 Some Mistakes
07 It Did
08 Mr. Policeman
09 If Love Was a Plane
10 Oh Love (Featuring Carrie Underwood)
11 Better Than This
12 With You, Without You
13 Previously...
14 Bigger Fish to Fry
15 When We All Get to Heaven
16 Throttleneck [Instrumental]
17 Untitled
18 Untitled

Jo em quedo amb cançons com "Online", "I'm Still a Guy", "Mr. Policeman" (si em permeteu la conya, a aquesta cançó ja li pronostico que al proper concurs algú li crearà un ball d'aquells impossibles que un servidor ja no intenta aprendre...), "If Love Was a Plane", "Better Than This" i "Bigger fish to fry" (boníssima!!).

I com als darrers àlbums, algunes pistes del CD tenen conya: "Previously..." i els dos darrers temes que no tenen ni títol.

Podeu escoltar el CD sencer a la web de la Country Music Television, fent clic aquí.

Si el voleu comprar, podeu fer-ho a través d'internet a Amazon per només 9.99 dòlars, fent clic a aquest enllaç. Jo ho he fet i he aprofitat per comprar CDs antics de George Strait tirats de preu (val la pena, ara el canvi euro-dòlar està a favor nostre).


Enllaços relacionats
· Web oficial de Brad Paisley
· Escoltar el CD sencer gratuïtament
· Comprar el CD a Amazon per 9.99 dòlars.
· Lletres de cançons de Brad Paisley (amb la traducció al català)

Comentaris

Entrades populars