1r Concurs principiants de l’escola de ball Sheyla

1r Concurs principiants de l’escola de ball Sheyla


L'Alfons em va fer arribar fa dies informació sobre el 1r Concurs de ball country destinat a principiants de l'escola de ball Sheyla de l'Hospitalet de Llobregat. A continuació us en penjo tota la informació.


El dia 30 de Juny, a les 18:00h, celebrarem el primer concurs de Line Dance per a principiants i de primer nivell a l'escola de ball Sheyla de l’Hospitalet (concursants presentar-se a les 17:30h). L'objectiu es donar peu a que la gent que comença a ballar, pugui participar en aquests events, gaudint i sabent que es ballar a dalt d'un escenari sense veure's cohibit per a gent més avançada. Les regles i condicions seran les següents:


- Només s'admetran persones de primer nivell (màxim que portin 12 mesos ballant)
- Persones que no s'hagin presentat a cap concurs de nivell alt.
- Els balls hauran de tenir un màxim de 64 temps
- Els participants s'hauran d'inventar el ball, això si, amb l'assessorament del professor
- Es podran apuntar tants grups com es vulgui per escola.
- Cada grup ha de tenir entre 2 i 4 participants.
- Cada participant només es pot presentar en un sol grup.
- Es pot triar una cançó que ja tingui coreografia (l'objectiu del concurs és obrir més portes a la gent que comença)
- Es requereix vestimenta country.

Us podeu inscriure enviant les dades per correu electrònic a l'adreça cowboy265@hotmail.com (Alfons), El preu serà de 4 euros per persona (inclou la consumició). En la inscripció heu d'indicar nom del grup, nom i cognoms dels components que el formen, telèfon de contacte, el nom i els temps del ball, títol de la cançó i cantant. El dia del concurs haureu de portar la cançó en un CD.

L'abonament de la inscripció es farà mitjançant transferència en el següent compte corrent de la Caixa de Catalunya 2013 0228 11 0200950566 indicant nom del grup i telèfon de contacte, el dia del concurs porteu el justificant del banc per presentar-lo a la porta. Un cop feta la transferència ja quedarà el grup inscrit en el concurs, la finalització de les inscripcions serà el dia 27 de Juny, però el grup que s'hagi inscrit abans del dia 23 tindrà un obsequi que se'ls entregarà el dia del concurs.

Adreça de l'escola Sheyla:
C/ Coromines, 38-40 L’Hospitalet de Llobregat, Metro Santa Eulàlia de la Línea I

Comentaris

Entrades populars