Natalina Laner a El Pont de Vilomara

Us enganxo a continuació una nova crònica d'en Xavi Badiella sobre la visita de Natalina Laner a El Pont de Vilomara, el passat 11 de març. Moltes gràcies Xavi!

I ja sabeu que si voleu participar enviant els vostres articles, balls, fotografies o cròniques d'esdeveniments, ho podeu fer a través del mail countrycat@terra.es


NATALINA LANER al PONT DE VILOMARA
Per: Xavier Badiella

Natalina Laner, d'Holanda cap al Pont de Vilomara. De fet no venia expressament a la festa, sino que a través de la LDA tenia concertat un seguit d'entrenaments per als competidors del proper Barna Line Dance, a més d'assistir a diverses festes per tot Catalunya mostrant el seu bon fer en el mon del ball. Malgrat ser d'origen Holandès, el seu correcte castellà feu que tothom pogués compartir amb ella una bona conversa, així com ballar costat per costat amb una Superstar.

Acostumats ens tenen els del Country Bages Club, que en les seves festes mensuals, aquest cop la de l'11 de Març, sempre tinguis un al•licient per fer-hi cap. Ens sorprengueren amb la Natalina Laner, una veritable Superstar del Line Dance.

Ja als 19 anys havia aconseguit arribar al més alt del Line Dance i malgrat haver estat retirada una bona temporada de seguit s'ha incorporat al més alt nivell de ball. Així ens ho demostrà a les més de 170 persones que omplíem a vessar el Centre Cívic d'aquest poble del Bages.

No va fer una exhibició clàssica: que si una Polka Country o un ECS, o potser un popurri de diferents ritmes,.. res de tot això, una musica trepidant, molt sonora i a cops amb un ritme frenètic, mostrà fins a quin punt es pot arribar a dominar el cos humà, fent un seguit de figures acrobàtiques que ens deixaren bocabadats. Fins on es capaç d'arribar l'home en el seu afany de superar-se, seguint el ritme de la música i movent el cos de les maneres més inversemblants que et porguis imaginar. Un veritable espectacle digne de veure.

Ep! També feu una classe de ball, un ball fàcil per no espantar a la concurrència. Al final tothom pogué dir allò de "Jo he ballat amb una superstar", doncs així de simpàtica es mostrà en tot moment, barrejant-se amb la gent i compartint pista amb grans i petits.

Comentaris

Entrades populars