Cap de setmana a Lloret de Mar

Us passo la informació que l'Alfons Pérez m'ha fet arribar sobre una sortida de cap de setmana a Lloret de Mar.

Ja sabeu que si voleu donar a conèixer una activitat relacionada amb la música country o el linedance ho podeu fer enviant-ne la informació (com més detallada millor) al mail countrycat@terra.es

Aprofito també per deixar clar per evitar confusions que cap de les activitats de les que es penja informació a Countrycat està total o parcialment organitzada per Countrycat (a menys que es digui el contrari). Per això, si teniu dubtes o voleu més informació, cal que us adreçeu a l'organització de l'activitat en concret.


CAP DE SETMANA COUNTRY A LLORET DE MAR EN HOTEL DE 4 ESTRELLES.

El cap de setmana dels dies 31 de març i 1 d'Abril s'està organitzant una sortida a l'Hotel Royal de 4 estrelles, de Lloret de Mar. Hi haurà una festa country amenitzada per l'Alfons i la Sandra, on a part de ballar s'ensenyaran balls, es sortejaran regals entre els assistents i més coses.

La festa country començarà el dia 31 a partir de les 18:00h fins ben entrada la nit.
El preu per persona és de 41 €: inclou el sopar de dissabte, habitació d'hotel, esmorzar i dinar del diumenge, així el diumenge al matí qui vulgui anar a la platja a posar-se moreno ja sap... Això si fa bon temps.

L'hotel disposa de 200 places, més o menys, així doncs les places són limitades. Si us animeu, val més que sigui com més aviat millor per a poder tenir enllestida la configuració de les habitacions. Hi ha gent que ja s'ha posat en contacte amb nosaltres per anar-hi, o sigui que ja podeu anar fent la maleta.

El sistema de reserva d'habitacions es el següent: es reservaran les habitacions a totes aquelles persones que facin el pagament per endavant, en abonar l'habitació se'ls donarà un ticket d'entrada a l'hotel amb els seus noms i cognoms. L'Alfons personalment portarà el llistat de les persones apuntades.

El medi de transport serà amb cotxe. Si es vol, dissabte al matí es podrà arribar i deixar les maletes a l'hotel a partir de les 12 del migdia i també tornar a Barcelona o a on sigui després de dinar pel seu compte així no s'haurà de dependre de ningú.

Per apuntar-se poseu-vos en contacte amb l'Alfons a través de l'adre+a de correu següent confirmant la vostra assistència (cowboy265@hotmail.com), deixant els noms i cognoms i després quan aboneu l'import se us confirmarà la vostra reserva d'hotel.

Menors de 12 anys acompanyats dels pares serà gratuït.

Quan s'hagi cobert totes les places es posarà un avís.

Vinga doncs. Animeu-vos i ens veiem a Lloret de Mar.


Adreça de l'Hotel:

HOTEL ROYAL BEACH (a 100 metres de la platja)
Avinguda Amèrica, 15
Lloret de Mar

Comentaris

Entrades populars