Crònica Workshop Xafa'l de Cardedeu

Workshop Xafa'l de Cardedeu


La Paqui ha tingut l'amabilitat d'enviar-me la crònica que en Xavi Badiella (el reportero más dicharachero i polifacètic de Countrycat) va escriure de la Workshop de Cardedeu del passat 28 de gener.

Amb molt de gust us l'enganxo a continuació, juntament amb unes imatges que també m'han facilitat.

IV WORKSHOP DELS XAFA’L (Cardedeu)
Per: Shuffle (Xafa'l en versió anglesa)

Un altre any i ja en van quatre, des de 2004 que al primer trimestre de l'any es torna a aplegar força gent que balla Country en aquesta bonica ciutat del Vallès Oriental, escortada per la majestuosa muntanya del Montseny i bressol d'una arquitectura modernista digne d'admirar.

Doncs sí senyors, els XAFA'L, amics i amigues del Country organitzaven aquest darrer cap de setmana de Gener el Workshop precedent a la propera competició del 3 de Març.

Quin sarau!, perdó a la sala Sarau, com cada any s'aplegaren una bona colla d'aficionats i amants d'aquesta música tant particular, no només per esmorzar, cosa que sempre s'agraeix molt (la cosa està ben organitzada), si no que l'objectiu era presentar els balls a tots aquells que volen presentar-se a competir o per als indecisos, perquè s'animin a fer-ho.

Els balls escollits, tasca sempre delicada, foren explicats en gran part pels propis coreògrafs, naturalment, coreògrafs del nostre entorn geogràfic, la resta, com ja es habitual els explicaren els membres del Xafa'l.

A les 10 del mati obriren les portes de la sala Sarau, mentre la gent ja es preparava per la dura jornada de saber-se tots els balls de la seva categoria, molts feien una marató trepidant per aprendre tots catorze balls en un sol dia (Que fort OI!).

Els primers en iniciar la sessió foren els balls de Novice amb la Diana Fort en el Before The Devil, la Melly Viso amb el Two by Two i en Gabi Ibañez amb el Behind The Clouds (Es que en Corbi encara no havia baixat dels núvols).

Els balls de parella com és habitual sempre són més entretinguts, s'encarregaren la Mercè Orriols i en Jose Luis, els balls Five Minutes i el Sixteen Steps, foren els responsables de les primeres desercions temporals (Buf! Tot això tant d'hora pel matí, cansa com una bèstia).

Per tal de recuperar els primers esgotats, la categoria de Newcomer amb els seus balls més "facilets" fou l'encarregada d'aixecar els ànims a tots els participants, que en aquella hora ja n'eren una bona colla, la Cinta Larrotcha amb el seu Stop The Basic.

No ens va deixar fer l'Stop, fins aquí tot normal, la Diana ens va alegrar amb el Hey Good Lockin' (l'Emili Muntaner no va poder venir), en Chatti The Valley, ens va fer jugar amb el Easy One, com que el ball era tant fàcil, el va vestir una mica i d'aquesta manera tant distreta ens presentaren els balls Avançats (Coll..., i tant avançats)

En Gabi Ibañez ens comença amb el E.P.O.C., que no era precisament poc, però maco al cap d'avall, l'Alfons Perez que en principi es volia escaquejar (ara entenem el perquè) ens va fer veure 20 Margaritas, perdó, ens va ensenyar el 20 Margaritas (no eren flors, sinó una altre cosa que cal veure amb moderació per poder ballar aquesta coreografia).

Altre cop el Gabi amb el Train Flies per rematar la seria dels als Advanced. Quan semblava que et començaves a recuperar, llavors venen els Intermidiate, el Rafel Corbi, que ja estava aquí, amb el We Are The Same, el Gabi amb el Danbiel que no era el The Same si no un altre ball, la Paqui Monroy amb el Elliot's Dream, completava els catorze balls ensenyats durant aquest diumenge intens, divertit, cansat per alguns, no tant per als altres, però en definitiva, una bona oportunitat per ballar, aprendre, fer noves coneixences, retrobar-te amb companys, riure una estona, com la vida mateixa dels amics i amigues del Country.


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu


Workshop Xafa'l de Cardedeu

Comentaris

Entrades populars