Crònica Concert Danni Leigh al Texas

Concert Danni Leigh al Texas


En Sheriff m'ha fet arribar també una crònica, en aquest cas del què va donar de sí el concert de la Danni Leigh al Texas Country Bar en motiu de la festa d'aniversari del local. Amb molt de gust us l'enganxo a continuació juntament amb imatges del concert fetes pel mateix Juan Carlos.

Recordeu que si voleu participar escrivint cròniques per publicar-les a Countrycat ho podeu fer enviant-les per e-mail a countrycat@terra.es


Crònica Concert Danni Leigh al Texas
Per Sheriff

Al sisè aniversari del Texas Country Bar, el 27 de gener de 2007, vàrem poder gaudir d'un esplèndid regal (i dic regal perquè les entrades eren a un preu simbòlic).

A les 12 en punt de la nit van presentar als membres de la banda: Adam Roach Monterey (California, USA), a la guitarra elèctrica i cors, Mike McKenzie (San Antonio, Texas USA) al baix i Iñigo Gallastegi "Poti" (Bergara, Euskadi) a la bateria.

Aquests van donar pas a la genial cantant Danni Leigh (Virginia, USA), que va connectar amb el nombrós públic assistent (la organització va lamentar no disposar de més aforament, ja que fins i tot es van demanar entrades des de Canàries) i els va fer vibrar i disfrutar d'una gran nit del més pur estil country.

Vàrem poder gaudir de cançons com "Chain me", "Teardrops, Teardrops" o "Ol'
Lonesome" de l'àlbum "29 nights", sense oblidar el preciós tema "Mixed up Mess of a Heart" de Merle Haggard i Tommy Collins. "Sometimes" o "He Used To Say That To Me" del seu primer àlbum "Divide and conquer", així com "I don't feel that way anymore", "Chain gang" o "Longnecks, Cigarettes" de l'àlbum "A shot of whiskey & a prayer" que van acabar d'arrodonir un concert que va complir sobradament amb les expectatives de tots els que érem allà.

També varem poder gaudir de bona música amb la cançó que en el seu dia van cantar a duet Willie Nelson i Ray Charles "7 spanish angels" o cançons del seu nou àlbum "Not forgotten" com "Steel rails", "I thought forever was a long, long time", "Damned if i do", "Shame on me" o "I can help you find you heart", essent possible comprar aquest CD autografiat després del concert.

La Danni va tenir el detall de dedicar diversos temes tant al Texas pel seu
aniversari, com a la Patricia gràcies a la qual ha estat possible poder gaudir d'una genial artista i una gran banda de country.

Va destacar la Danni pel seu bon estar a l'escenari, tenint en compte que és difícil guanyar-se al públic en les distancies curtes… i és que la teníem a un metre. Però va acabar el concert i seguia allà, juntament amb la seva banda, perquè ni una sola de les persones que hi havia es quedés sense la seva foto o un autògraf.


Concert Danni Leigh - Texas Country Bar 2007

Concert Danni Leigh - Texas Country Bar 2007

Voleu veure més imatges del concert? Entreu a Countrycat Fotografies i veureu les que en Sheriff va fer durant el concert.

Comentaris

Entrades populars