Crònica carnestoltes country de Badalona

carnestoltes country de Badalona


L'Emma ha tingut l'amabilitat d'escriure quatre ratlles sobre el què va donar de si la festa de carnestoltes que es va organitzar a Badalona el passat 17 de febrer. Amb molt de gust, i un pèl de retard per part meva (sorry...), us la publico a continuació.

Recordeu que si voleu participar escrivint cròniques per publicar-les a Countrycat ho podeu fer enviant-les per e-mail a countrycat@terra.es


CRONICA DE LA FESTA DE CARNESTOLTES WESTERN ORGANITZADA PER COUNTRY RIDERS
Per Emma

Per nosaltres, els Country Riders, la podem qualificar de festa sense precedents, tant pel glamour dels amics que varen arribar a la festa amb unes disfresses pròpies de l'antic oest, com pel gran nombre de persones que vàrem gaudir de la festa de carnestoltes.

Ens vàrem reunir al sopar 130 persones i si van apuntar al concert dels Freedom Preachers i al ball un altre nombrós públic fins a un total de 160 persones assistents a la festa (si em deixo a algú que no s'ho prengui malament).

Després de la improvitzada sessió de fotografies, va començar el sopar, durant el qual vam escoltar una selecció de música western i mentre esperàvem els cafès, els Freedom Preachers van començar el concert, demostrant el acurat treball que fan dia a dia, ens van presentar dotze cançons molt ben preparades que varen ser aplaudides per tothom, cal dir que son temes del moment i les vàrem poder ballar en la seva majoria, moltes gràcies i felicitats per la vostre feina.

Acabat el concert, vàrem seguir ballant, la pista del local Badalona Country estava plena de gom a gom, amb una magnífica selecció dels balls amb música country que la nostre Dj. va preparar, vam poder ballar i recordar balls de sempre: des del Pizziricco, Jambalaya, Cowboy by Night, Irish Stew, fins als ultims Two Days, Before The Devil, Danbiel, etc.

La festa es va allargar sense decaure ni un sol moment fins ben entrada la matinada (tres quarts de quatre...!!!) i va seguir fins que vàrem haver de dir als més "troneres" que ja s'havia acabat. Veritablement feia goig veure a tothom gaudir del millor ball amb un ambient digne de recordar.

Volem agrair a tots els assistents a la festa de carnestoltes, sense vosaltres no hagués sigut possible realitzar-la, ens van acompanyar amics que varen arribar de Girona, del Penedès, de Barcelona i com sempre vàrem comptar amb l'assistència del 100% dels Country Riders, a tots vosaltres moltes gràcies i dir-vos que ens heu animat a pensar que aquesta no serà la darrera festa que organitzarem, sinó tot el contrari.

No volem oblidar-nos de l' Aurora i d'en Pepe i de tots els amics del Badalona Country, com sempre ens em trobat amb les instal·lacions magníficament preparades i amb un servei esmeradíssim, a tots vosaltres.... moltes gràcies per acollir-nos sempre amb els braços oberts.

Ens aquests moments, ja sols en queda el record, però el record d'aquesta trobada que ens mou als Country Riders a pensar amb demà, seguir cercant els millor balls, la millor musica country i seguir amb quelcom que ens caracteritza, la bona amistat.



Carnestoltes Country a Badalona 2007

Carnestoltes Country a Badalona 2007


Voleu veure més imatges? Entreu a Countrycat Fotografies per veure un recull d'imatges de la festa fetes per l'Emma.

Comentaris

Entrades populars