Carnestoltes a la Cantonada

Avui publiquem la crònica que molt amablement m'ha fet arribar en Xavi Badiella sobre la festa de carnestoltes a La Cantonada. Ja sabeu que si voleu fer de reporters per Countrycat podeu fer-ho enviant les vostres cròniques, imatges o material divers a la direcció countrycat@terra.es


CARNETOLTES A LA "CANTONADA"
Per Xavier Badiella

El Carnestoltes va arribar a la "Cantonada" després de dos anys sense poder-ho cel·lebrar.

Per commemorar aquesta data tant assenyalada, el divendres 16 de Febrer es reuniren en aquest local vallesà més de 80 persones per sopar i gaudir d'una nit de festa i ball. Es va ampliar l'horari tant d'obertura, a les 9 de la nit, com el de tancar, a les 2h. de la matinada.

Disfresses de tota mena es donaren cita en aquesta nit, els habituals del local, més acompanyants no tan assidus.

Després d'una bona "Botifarra amb Pa amb Tomàquet", la sessió de ball continuà com sempre, alternant música de diferents estils perque tothom pogués ballar al so que més li agradés, música Country, Line Dance i una barreja de tot una mica.

La pista sempre plena, tret en casos excepcionals per donar descans a la gent i contemplar balls diguem-ho més elaborats, balls fàcils per a principiants i dels que et fan suar pels que tenen més trem..... No va haver-hi pròpiament classe com acostuma a passar cada divendres, però sí una mica de repàs de balls ja ensenyats; d'aquesta manera es disposava de més temps per ballar amb els amics, per xerrar amb aquells que fa temps no et veies, saludar a "fulano" i "sotano".

Una nit de festa que recordava els vells temps, quan pel 2004 començà aquest local amb les seves nits de divendres amb ball Country.

Comentaris

Entrades populars