Nova Botiga Countrycat: nous models i fins 27 dissenys

Nova Botiga Countrycat


Ja ha sortit la nova versió de la Botiga de Countrycat! Amb més dissenys per triar i fins a 6 models diferents de samarreta!

Com la majoria ja sabreu, fa un parell d'anys que es va posar a la venda la primera de les samarretes de Countrycat, la clàssica del cavall a davant i el cowboy a darrera.

Mica en mica es van anar incorporant alguns nous dissenys, com ara els passos de ball i més darrerament els instruments.

La finalitat de tot plegat és per un cantó oferir la possibilitat de dur samarretes diferents i úniques relacionades amb el country o el linedance, i per l'altre, lògicament, ajudar a fer front a les despeses que provoca el manteniment de Countrycat.

Doncs seguint amb aquesta idea, la Botiga Countrycat ha renovat tant els dissenys (ja n'hi ha 27 de diferents) com els tipus de samarreta que ofereix (fins a 5 models per dona i 1 per home).

La voluntat és seguir ampliant el número de dissenys i en mesura del possible els tipus de samarreta.

Esperem que us agradin!


PROMOCIÓ "A 17 fins el 17!"
Habitualment les samarretes tenen un preu de 20 euros, 18 si se'n compra més d'una de cop.

Doncs fins el proper dia 17 de gener, i per celebrar l'any nou i l'amplicació de la botiga, si feu una comanda (d'una o més samarretes), us sortiran per 17 euros la unitat. Si fins ara us ho heu estat pensant, aquesta és la vostra oportunitat!

Recordar-vos també que el tipus d'estampació no és "transfer" sinó estampat amb vinil, que fa que per molt que es renti no descoloreixi gens ni mica.


COM FER LES COMANDES
Per e-mail al mail de sempre: countrycat@terra.es, indicant totes les dades (el vostre nom, disseny, model de samarreta, color, talla, adreça d'enviament, quantitat).

Un cop rebuda la comanda, se us contestarà sempre l'e-mail demanant-vos-en la confirmació, i informant-vos de totes les característiques de la comanda i el preu total.

Sempre que sigui possible, l'entrega es farà presencialment per evitar-vos les despeses d'enviament.


TENS DUBTES?
És segur comprar a Countrycat?
I tant! No has de donar dades bancàries en cap moment, i el pagament el realitzes quan rebs el paquet per correu.

I si un cop rebo el paquet la talla de samarreta no em va bé?
Ja que la samarreta es fa expressament quan es reb una comanda, és desitjable que us assegureu de demanar la talla correcta. Si tot i això, quan rebeu la samarreta no us va bé, us podeu posar en contacte amb Countrycat al mail countrycat@terra.es i la podeu tornar enviant-la per correu certificat. Countrycat us n'enviarà una de la talla correcta. Les despeses d'enviament aniran a càrrec del client.

I si hi ha qualsevol incidència amb l'enviament com ho hem de fer?
Mai n'hem tingut cap, toquem fusta, però si passa qualsevol cosa només cal que us poseu en contacte amb Countrycat a través del mail countrycat@terra.es


Anar a la Botiga de Countrycat

Comentaris

Entrades populars