Crònica festa Country Jukebox

Festa Country Jukebox


En Xavi Badiella (merci company!) m'ha enviat la seva primera crònica de l'any, sobre el què va donar de si la festa Country Jukebox a Badalona, aquest darrer cap de setmana.

Amb molt de gust us l'enganxo a continuació juntament amb unes imatges que també m'ha fet arribar en Xavi.

Ja sabeu que si mai voleu enviar cròniques, fotografies, balls, etc. ho podeu fer al mail countrycat@terra.es


FESTA COUNTRY JUKEBOX A BADALONA
Per Xavier Badiella

La festa fou tot un èxit, més de dues-centes persones ompliren el local de Badalona Country, gent vinguda de força llocs del nostre país, a més dels Country Jukebox. Podies trobar-te amb la colla que si de Premià, Ripollet, Manresa, Terrassa, Palafrugell, Gavà, algun ximple d'Andorra i qui sap de quants llocs més.

Malgrat que la sala de Badalona sigui una de les més grans del nostre país, fou en molts moments insuficient per tenir-hi cabuda tota la gent que volia ballar; costava trobar un forat per fer alguna passa sense haver de trepitjar algú, amb bona voluntat però, tothom pogué ballar tant com va voler.

Cap a dos quarts de deu era el sopar, amb tanta gentada s'allargà potser una mica, però com que l'ambient era molt amè i la gent tenia ganes de trobar-se, xerrar, riure i passar-ho bé, no va començar el ball fins dues hores més tard; total, que ja érem a diumenge.

Gent d'ambients força diferents feren trobada en aquesta festa tant multitudinària com heterogènia, des de barrets country, fins a calçat de talons; tothom era benvingut i tothom podia ballar el ritme que més li agradava, des de l'estil més purament country com una polka o un ESC fins un Night Club a un Funki, millor encara: un Tango en línia!

Hi havia gustos per triar i remenar, i si bé el pobre DJ acceptava suggeriments, era tanta les ganes que tenia la gent de ballar que suposo que no es podia complaure a tothom.

Per damunt de tot, i això potser és el més destacat de la festa, ningú va menystenir a l'altre; potser et sorprenies al veure ballar un estil musical poc acostumat a veure, però amb el "bon rotllo" que es respirava, la gent aplaudint uns als altres, aconseguirem que aquesta primera festa de l'any fos molt reeixida.

La gresca va acabar a altes hores de la matinada, quan ja començaven a fallar les piles dels que tenim una certa edat.

Felicitar als Country Jukebox per tant encertada iniciativa, esperem que s'animin a organitzar-ne una altre, però que no sigui molt aviat, que ens hem de recuperar!


festa Country Jukebox


festa Country Jukebox


festa Country Jukebox

Comentaris

Entrades populars