Crònica del concert benèfic de Sant Miquel d'Olèrdola

concert benèfic de Sant Miquel d'Olèrdola

Els Country Caravan m'han fet arribar una nota de premsa del què va donar de sí el concert benèfic d'aquest Nadal que va tenir lloc a Sant Miquel d'Olèrdola, i que van protagonitzar els Green Chilis i els Traveling Band. Us l'enganxo a continuació.


Olèrdola - "Ballem perquè Juguis" Tot un èxit
Font: Country Caravan

El passat dissabte 23 de desembre es va celebrar la recollida de joguines a Sant Miquel d'Olèrdola, el Concert Country organitzat per Country Caravan, l'Associació La Lleialtat de Sant Miquel d'Olèrdola i El Gratuït del Garraf, va comptar amb un nombrós públic, a l'acte va assistir l'Alcalde Sr. Josep Tort, la Sra. Lydia Girona Regidora d'Ensenyament, Sanitat i Turisme, i voluntaris de la Creu Roja de Vilafranca del Penedès.


concert benèfic de Sant Miquel d'Olèrdola


Creu Roja es va fer càrrec de totes les joguines aportades i el pròxim dia 5 de gener es lliuraran als nens de la Comarca del Penedès.
Amb aquest acte, "Ballem perquè juguis" només volem aportar un granet de sorra, a les moltes campanyes de recollida de joguines que des de fa anys organitzacions i ONG'S realitzen.

Des de El Gratuït, volem donar les gràcies a tots els nostres col·laboradors que gràcies ha ells ha estat possible realitzar aquest magnific concert, començant per Mª Jose, Santi i Christian de Country Caravan junt amb tots els seus alumnes i amics, a Lydia Girona i tota la junta de l'Associació La Lleialtat de Sant Miquel que ens van cedir la Sala Rossend Montane, els músics, Els Green Chilis i els Traveling Band que ens van fer ballar i divertir-nos, Eva Bolaño col·laboradora de El Gratuït i presentadora de l'acte, Ràdio Olèrdola, La Casa del Conill, i a tot el públic de Sant Miquel, Sant Martí, Granollers, Vilanova, Vilafranca, Canyelles, etc. gràcies a tots hem aconseguit que més de 150 nens puguin somriure el dia de Reis.

En finalitzar els assistents ens preguntaven quan seria el de l'any que ve, si fem balanç arribem a la conclusió, que va ser una nit esplèndida, amb gent meravellosa i d'aquesta fusió només pot sortir una nit màgica com la nit de reis.
Gràcies a tots i us esperem en la pròxima.

Comentaris

Entrades populars