Google compra Countrycat

Google compra Countrycat

Finalment es pot fer pública la notícia! El cercador nord-americà Google ha adquirit el portal sobre música country i Lineadance "Countrycat" dins la seva política d'adquisicions d'empreses amb gran potencial de creixement. Ha nascut "Google Coountry".

En paraules d'un dels dirigents de la companyia, "La compra de Countrycat ens permetrà arribar a un segment de mercat que fins ara teníem totalment desassistit, el de la música country a Catalunya."

Segons fonts de la companyia, Google invertirà en el desenvolupament tecnològic de Countrycat així com en la celebració de concerts de celebritats country a Catalunya, en els que Google Coountry serà el patrocinador.

L'acord es va tancar ahir a la nit a El Barn d'en Greg, on en .sa ja va anar amb bambes per estar més aprop de la forma de vestir dels dirigents de la companyia.

Fonts no oficials parlen que l'acord s'ha tancat per uns 10 milions de dòlars, que es repartiran entre tots els qui enviïn un e-mail a countrycat@terra.es demostrant que han estat lectors de Countrycat des de fa almenys 1 any.

Més informació.

Comentaris

Entrades populars