Festa de Nadal al Pont de Vilomara

Festa de Nadal al Pont de Vilomara. Font: Ramon Moya

En Xavi Badiella, que segueix fent d'enviat especial a les diferents festes i trobades country de Catalunya, ha tingut l'amabilitat d'escriure una crònica per a tots nosaltres.

I atenció, és un enviat especial que compta amb un reporter gràfic i tot! :-) En Ramon Moya d'Igualada va fer unes quantes fotografies que també ha volgut compartir amb tothom.

Als dos moltíssimes gràcies!!

Per cert, ja sabeu que si voleu col·laborar amb Countrycat ho podeu fer enviant el material que volgueu (cròniques, fotografies, balls,...) al mail countrycat@terra.es


FESTA DE NADAL AL PONT DE VILOMARA
Per Xavier Badiella

Aquest passat diumenge dia 17 de Desembre, tal com estava anunciat, tingué lloc la Festa Nadalenca del Pont de Vilomara, amb molta participació, gresca, sorpreses i per damunt de tot moltes ganes de passar una jornada agradable.

A les sis de la tarda començà la vetllada amb una gran participació, més de 150 persones ompliren la sala del casal del poble. Edats compreses entre 6 i 75 anys, música per a tots els gustos atenent tant com es va poder les peticions de la gent anava fent. Així que tothom pogué ballar al seu gust, doncs tot i la gran afluència, la sala era prou espaiosa com per tenir-hi cabuda per a diferents coreografies alhora amb la mateixa música, sense que ningú hagués d'estovar a l'altre.

Cap a les set començà la gresca, doncs com no podia ser d'altra manera, la supermonitora del Hoochi Coochi de Manresa, a saber, la Leticia Pijoan feu una de les seves sonades entrades per explicar un dels seus balls nadalencs: que si gira que si tomba, que si el pont de la purisima o el pont de suert, que el Sr. Vilomara no tenia pont,... Total que sí, al final va aconseguir explicar el ball, que tothom va poder ballar entre rialla i rialla.

Seguidament els companys de la veïna comarca de l'Anoia, els Four by Four, ens ensenyaren el seu ball presentat al concurs del Nashville de l'any passat, ball de parella en cercle, que calgué repetir per als principiants, doncs tothom volia ballar-lo. És que la festa i l'ambient era engrescador de veritat; al Ramon i parella els feia una mica de vergonya de pujar a l'estrada, però després d'insistir una estona, ensenyaren el ball per gaudir-ne tots plegats. El Sharing a Dance va agradar, alguns ja l'esperen per a la propera festa de gener.

Abans de finalitzar tant animada tarda de diumenge, es sortejaren unes magnífiques paneres de Nadal, carai!, que ben assortides que anaven, els afortunats ja tenen teca per les festes! Els que no, ens trobarem altre cop al Pont de Vilomara el proper any.

Gràcies al Bages Country Club per organitzar aquests diumenges country amb tant d'èxit i encert.



Algunes imatges de la trobada (Font: Ramon Moya)

Festa de Nadal al Pont de Vilomara
Festa de Nadal al Pont de Vilomara
Festa de Nadal al Pont de Vilomara
Festa de Nadal al Pont de Vilomara
Festa de Nadal al Pont de Vilomara
Festa de Nadal al Pont de Vilomara

Comentaris

Entrades populars