I Concurs de Fotografia Country de Catalunya

I Concurs de Fotografia Country de Catalunya


El divendres 24 de novembre tindrà lloc al Luckenbach Honkytonk de Cerdanyola del Vallès el lliurement dels premis a les millors imatges presentades al I Concurs de Fotografia Country de Catalunya, organitzat per Countrycat amb la participació del Luckenbach i la col·laboració de La Boutique del Country.

El local obrirà com cada divendres a les 21:00h, però qui treballi fins tard que no pateixi perquè els guanyadors es donaran a conèixer cap a mitjanit.

Sobre la data, s'ha intentat buscar-ne una que no coincidís amb altres festes o esdeveniments country; si malauradament coincidís amb altres activitats ens sap molt de greu però no era la nostra voluntat.

La festa, més enllà de conèixer els guanyadors/es, consisitirà en música per ballar tota l'estona, punxada pels DJ's habituals del local.

Ja sabeu que al Luckenbach s'hi pot sopar (permeteu-me un xic de publicitat i dir que sempre hi he menjat de conya), però per aquest dia la direcció del local recomana més que mai trucar abans i reservar taula, ja que es preveu que pugui haver-hi més demanda de lloc. Podeu reservar al mateix local.

Els premis, gentilesa de La Boutique del Country, seran els següents:
1r Lloc: unes botes i un barret
2n Lloc: una camisa country i un barret
3r Lloc: una civella (buckle) i un barret

En cas que el jurat consideri necessari otorgar algun premi més, es podrien donar un parell d'accèssits, consistents en una civella cada un.

Els premis s'entregaran en forma de val, no s'entregaran físicament al moment. El premiat podrà anar a La Boutique del Country i bescanviar el seu val pel premi que li correspongui. El motiu de fer-ho així és únicament pràctic: al no conèixer el guanyador/a a priori no podem saber la seva talla de botes, barret o camisa.

Ens hagués agradat poder oferir, a més de premis "country", premis de caràcter més "fotogràfic", però malauradament no ha estat possible (almenys en aquesta primera edició del concurs).

Finalment, comentar que s'han presentat un total de 89 fotografies a concurs, i que durant els propers dies el jurat s'asseurà per deliberar i decidir els guanyadors.

Tot i que els guanyadors es decidiran abans del dia de l'entrega de premis, no serà fins el dia de la festa quan es donaran a conèixer a tothom. No serà com en un concurs de balls on el jurat deliberi al mateix moment. No seria operatiu fer-ho així donat el gran número d'imatges presentades. Les (impressionants) fotografies presentades es mereixen molta més atenció i temps.

Per cert, important: no s'avisarà als guanyadors de la seva condició prèviament, per tant recomanem a tots els participants que vinguin a la cerimònia. A més, se'ls farà entrega a tots (els participants) d'un obsequi/record del concurs per agraïr-los la seva participació.

Qui vulgui recuperar les seves imatges ho podrà fer el dia de la cerimònia.

Hi ha hagut algun participant "despistadillo" que al moment d'inscriure's no va deixar cap e-mail de contacte. No passa res, les imatges s'han acceptat igualment, però estaria bé que m'enviéssiu un e-mail a countrycat@terra.es amb una adreça electrònica de contacte.

Si algú tingués qualsevol dubte, només cal que envïi un e-mail a countrycat@terra.es i espero poder-lo resoldre tant ràpid com sigui possible.

Comentaris

Entrades populars