VIII Concurs del Nashville Country Club

Nashville Country Club


Un any més, el proper dissabte 21 d'octubre tindrà lloc al Nashville Country Club de Terrassa el tradicional concurs de linedance del local.

Serà ni més ni menys que la 8ena edició, que el converteix en el certàmen més veterà del país que encara es cel·lebra.

Del concurs del Nashville han sortit balls com ara "Eighty-eigth", "American Dream", "Really love", "Pagadanjo", "Four wheel" o sense anar més lluny, "Lizard Angels" i "Sidewalks" l'any passat.

És un concurs que es caracteritza per un molt bon nivell dels participants.

Serà potser una de les darreres oportunitats que tindreu per fer fotos country originals pel I Concurs de fotos Country de Catalunya, que com ja sabeu hem organitzat Countrycat i el Luckenbach conjuntament. Si encara no teniu les fotos, teniu temps fins el 31 d'octubre.

A continuació us n'enganxo les bases que podeu trobar a la web del Nashville Country Club. Llegiu-les amb atenció, convé acceptar-les i tenir-les ben presents si voleu participar-hi.


VUITÈNA EDICIÓ DEL CONCURS DE BALLS COUNTRY (actualitzat el 01/10/2006)

Com cada any, després de l'aniversari del Nashville, celebrem el ja tradicional concurs de balls country. Aquest any es farà el dissabte dia 21 d'octubre.

BASES
1. S'han de fer grups amb un mínim de dues persones i un màxim de quatre. Cada persona només pot participar en un grup de ball.

2. Cada grup ha de crear un ball per l'ocasió que s'exhibirà davant del públic i jurat el dia en qüestió. Recomanem que no sobrepassi els 64 temps tot i que depenent de la música poden ser més o menys. No calen balls eterns sinó ben pensats i divertits de ballar.


3. La música dels balls ha de ser country i les cançons no poden estar repetides per tant la direcció controlarà que no coincideixi més d'un grup amb la mateixa cançó. Si es donés el cas, el primer que s'apunti gaudirà de preferència i el segon haurà de cambiar la cançó.


4. Els grups es podran apuntar fins el dia abans del concurs, es a dir fins el dia 20 d'octubre. Per fer-ho us podeu dirigir a la barra del Nashville portant el full de ball en el q consti a part de la coreografia (si no la sabeu escriure de forma tècnica no hi ha problema però es interessant de tenir-la per poder desprès ensenyar el ball), on constin les dades següents:


Nom del Grup de Ball-----------------------------------------------------------
Noms dels Components del Grup----------------------------------------------
Nom del Ball----------------------------------------------------------------------
Títol de la Cançó------------------------------------------------------------------
Nom de L'Artista------------------------------------------------------------------


També haureu de presentar el CD amb la música escollida, indicant en el mateix CD, escrit amb lletra clara, el títol de la cançó i el número de pista on es troba per facilitar la feina al Dj. I com a última cosa haureu d'abonar el preu d'inscripció en el moment que us apunteu, si ho feu a través de correu electronic s'abonarà el dia del concurs. El preu per participant será de 3euros amb consumició inclosa, els tikets es donaran el dia del concurs abans del sorteig.

Es imprescindible per els grups que vulguin participar presentar tots els requisits a la barra del Nashville o fent l'inscripció per correu electrònic a la següent adreça yolanda@countrymusics.com per formalitzar la inscripció i passar a la llista que serà exposada a la nostra web a continuació d'aquestes bases. Per qualsevol dubte contactar amb Iolanda a la barra del Nashville o a travès del correu anterior.


5. Les portes del Nashville s'obriran a les 19.00h del dissabte dia 21 d'octubre per convocatoria de tots els participants i seguidament procedirem al sorteig per saber l'ordre d'actuació dels grups. Es demana la màxima puntualitat, els grups que no hi siguin a les 19.00 podrán participar igualment fent-ho desprès dels grups que hagin pogut arribar al sorteig.


6. El Jurat estarà format per diferents professors i coreògrafs vinculats al mon del Linedance Country. Els noms seran exposats mes endavant a continuació de les normes de participació.

VALORACIONS A L'HORA DE PUNTUAR
Principalment es valorarà que sigui un ball original, creat per aquest concurs ben pensat i treballat (5 punts), que s'adapti a la música escollida (5 punts) i que entre els components del grup hi hagi harmonia i coordinació al ballar, tanmateix l'aspecte, expressió i vestuari son importants (5 punts). En aquesta edició no hi haurà premi al millor vestuari però repetim que es important a l'hora de puntuar la coordinació i l'aspecte dels concursants d'un mateix grup.

Recordem que es un concurs per fomentar la creativitat, per passar una bona estona i tot i que no es per professionals, cada any, entre tots, fem que sigui possible. Agraïm la vostra col·laboració.


Us hi esperem a tots!


Fins aquí les bases.

Molta sort a tots els participants!!

Enllaços relacionats
· Crònica del concurs de 2003
· Crònica del concurs de 2004.
· Crònica del concurs de 2005.

Comentaris

Entrades populars