Nova portada de Countrycat

Nova portada de Countrycat


Avui estrenem una nova portada de Countrycat, que esperem que sigui del vostre gust i servei.

La nova portada té una nova capçalera, on per primer cop hi apareix una imatge. També per primer cop el títol de la pàgina s'adapta al domini adquirit enguany: Country.CAT, i continua mantenint la frase "Bojos pel country". Què voleu, és que ho som!!

També a la part superior podreu trobar un menú horitzontal que us durà a totes les webs que portem des de Countrycat: Linedance.CAT (més de 500 fulls de balls), Countrycat Fotos, Countrycat Lletres, Agenda on-line, Horaris de les classes de ball dels locals, Countrycat Fòrum i la Botiga on es venen les samarretes de Countrycat.

La nova home es caracteritza per oferir més informació amb el mateix espai, així com un vídeo destacat que s'anirà renovant periòdicament i que podreu veure còmodament sense haver de marxar de Countrycat.

És possible fer-ho gràcies a la web de You Tube, que permet enganxar vídeos allà on vulguis. Per començar us oferim el vídeo del tema "I don't even know your name", d'Alan Jackson. Un vídeo molt divertit i una cançó molt bona.

Si teniu suggerències pel vídeo, només cal que envieu un e-mail a countrycat@terra.es


Doncs això és tot. Espero que us agradi!

Comentaris

Entrades populars