Dani Trepat a Catalunya

Dani Trepat a Catalunya


En Jordi Rius ens ha fet arribar una crònica sobre el què va donar de sí la visita del ballarí Dani Trepat al nostre país, que tot i ser català viu a Holanda.

Gràcies Jordi per la teva col·laboració un cop més!


DANI TREPAT A CATALUNYA
Per Jordi Rius

El ballarí "Dani Trepat" ha estat aquest darrer cap de setmana impartint classes i ensenyant coreografies per varis indrets de Catalunya.

Daniel Trepat és nascut a Blanes. Als 9 anys però, es trasllada amb la seva mare a Holanda, país capdavanter en el Line Dance. Competeix a nivell mundial a la categoria Advanced i té escola pròpia de ball amb més de 70 alumnes

Divendres dia 22 estigué a Esclanya (Girona) on fou partícep de la festa de tardor que els Country Line Rebels havien organitzat per l'ocasió.

En ella, el notable ballarí catalano-holandès introduí una de les seves noves coreografies, Bay Watch i Out Of Habit. També s'encarregà de donar consells per als que volen entrar al món de la competició, que a Girona cada cop són més persones.

Dissabte feu una extensa i dura sessió d'entrenaments a Mataró, allà s'aplegaren més de trenta persones que després de més de quatre hores seguides de tècnica i exercicis varis, obtingueren un seguit de bons consells per anar millorant diferents aspectes segons els diferents tipus de ball, des de el Vals, Night-Club, Cha Cha i ECS.

Gràcies al fet que encara conserva l'idioma de la seva terra natal, la sessió fou molt amena i a l'abast de tots els participants.

Diumenge pel mati en ocasió de la Convenció de la LDA, Dani Trepat feu una classe sobre com crear coreografies, donant consells i tècniques per treure el màxim de profit de la música.

Al finalitzar el matí ensenyà diverses coreografies seves, a destacar un esplèndid Night Club titulat "Rise".

Cap a la tarda es desplaçà a Tarragona al Crazzy Boots. Allí, després d'ensenyar diverses de les coreografies ja esmentades, els delectà amb una exhibició de bon ballarí, que va fer les delícies dels espectadors.

Esperem que pugui venir en alguna altre ocasió, doncs de les seves ensenyances en traguerem tots molt bon profit. El tornarem a veure en acció el proper Novembre a Lloret de Mar, competint amb motiu del Campionat d'Espanya 2006.


Algunes imatges de la visita de Dani Trepat (Font: Jordi Rius)

Dani Trepat

Dani Trepat

Comentaris

Entrades populars