Mr Banjo Festival 2006

Mr Banjo Festival 2006

Ja tenim aquí una nova edició del Mr. Banjo Festival, la que fa sis. Una molt bona oportunitat per escoltar bona música i passar-ho d'allò més bé sense haver de marxar a l'estranger!

I també, una molt bona oportunitat per a tots/es aquells de vosaltres que volgueu participar al I Concurs de Fotografia Country de Catalunya per a començar a fer fotos pel concurs!

Històricament el festival ha comptat amb les actuacions de cantants com Joni Harms, Heather Myles, Danni Leigh, Billy Yates, Michael Ballew, Hank Thompson o Rick Treviño, entre molts i molts altres.

Enguany el cartell vé encapçalat pels Burrito Deluxe (http://www.burritodeluxe.com/), Moot Davis (http://www.mootdavis.com/) i Pete Anderson (http://www.peteanderson.com/), guitarrista de Dwight Yoakam i guanyador d'un Grammy com a compositor.

També es podrà disfrutar amb la música de Arly Karlsen (http://www.arly.net/), Ove Stoylen (http://www.ovestoylen.com/), Shot Gun (http://www.gunshot-music.com/), Slack Water Jack (el dilluns 3 de juliol a la plaça vella de Terrassa, un concert gratuït) i Redneck House Band (http://www.theredneckhouseband.com/), que actuarà el diumenge 16 de juliol al Nashville Country Club. Si passa com els altres anys, aquesta actuació promet ser una espectacular jam session com van ser-ho les anteriors (amb els artistes del Mr Banjo totalment deshinibits i demostrant una entrega total a la gent).


El programa d'activitats
La primera activitat relacionada amb el Mr Banjo 2006 serà el dilluns 3 de juliol a la plaça vella de Terrassa, amb l'actuació gratuïta dels Slack Water Jack.

El festival pròpiament dit començarà el divendres 14 de juliol al Nashville Country Club, amb el concert d'Ove Stoylen a les 22:00h, seguit pel de Moot Davis a mitjanit.

El dissabte l'acció ja es situarà a la Masia Els Bellots, com cada any. S'obriran portes a les 10:00h i al cap d'una estona ja hi haurà les activitats de Doma Western.

A les 18:00 que hi haurà una trobada de Line dance amb concurs i tot.

A les 20:00h hi haurà el concert dels Gunshot, a les 22:00h el d'Arly Karlsen i a mitjanit el dels Burrito Deluxe.

Finalment, el diumenge al matí continuarà la Doma Western al recinte dels Bellots i a la tarda, al Nashville Country Club, hi haurà el concert final a càrrec dels Redneck House Band i una jam session amb els artistes del Mr Banjo. Tot plegat començarà a les 20:00h.


Sorteig de categoria
El públic de divendres podrà endur-se a casa un magnífic Dobro i el de dissabte una Fender Telecaster. Sens dubte uns regals impressionants!


Regal per cada entrada gentilesa de La Boutique del Country
Tots aquells que amb la vostre entrada aneu a La Boutique del Country de Granollers us endureu un obsequi totalment gratuït i sense cap compromís de compra, pel simple fet d'anar a allà i presentar l'entrada del Mr Banjo.

La Boutique del Country és a la Plaça Porxada 22-23 (Boulevard botiga 5) de Granollers. Visiteu la seva pàgina web a: http://www.ruta66motorcycles.com


Preu de les entrades
Van des dels 5 euros de diumenge fins els 18 del dissabte si les compreu anticipades. Si voleu, podeu adquirir un abonament pels 3 dies del festival per 30 euros.


Un any més s'ha d'agraïr a l'organització del festival la feina que han fet perquè poguem disposar de la oportunitat d'escoltar i assistir a tants concerts de música country sense haver de moure'ns de casa.


Teniu tota la informació sobre el festival a la web oficial del Mr Banjo, que us recomano que li doneu un cop d'ull: http://www.mrbanjofestival.com/festival2006/

Comentaris

Entrades populars