Mr Banjo Festival 2006

Mr Banjo Festival 2006

Els propers 14, 15 i 16 de juliol tindrà lloc a Terrassa, en diferents escenaris, una nova edició del Mr. Banjo Festival, la que fa sis.

Històricament el festival ha comptat amb les actuacions de cantants com Joni Harms, Heather Myles, Danni Leigh, Billy Yates, Michael Ballew, Hank Thompson o Rick Treviño, entre molts i molts altres.

Enguany el cartell vé encapçalat pels Burrito Deluxe (http://www.burritodeluxe.com/), Moot Davis (http://www.mootdavis.com/) i Pete Anderson (http://www.peteanderson.com/), guitarrista de Dwight Yoakam i guanyador d'un Grammy com a compositor.

També es podrà disfrutar amb la música de Arly Karlsen (http://www.arly.net/), Ove Stoylen (http://www.ovestoylen.com/), Shot Gun (http://www.gunshot-music.com/), Slack Water Jack (el dilluns 3 de juliol a la plaça vella de Terrassa, un concert gratuït) i Redneck House Band (http://www.theredneckhouseband.com/), que actuarà el diumenge 16 de juliol al Nashville Country Club. Si passa com els altres anys, aquesta actuació promet ser una espectacular jam session com van ser-ho les anteriors (amb els artistes del Mr Banjo totalment deshinibits i demostrant una entrega total a la gent).


El programa d'activitats
La primera activitat relacionada amb el Mr Banjo 2006 serà el dilluns 3 de juliol a la plaça vella de Terrassa, amb l'actuació gratuïta dels Slack Water Jack.

El festival pròpiament dit començarà el divendres 14 de juliol al Nashville Country Club, amb el concert d'Ove Stoylen a les 22:00h, seguit pel de Moot Davis a mitjanit.

El dissabte l'acció ja es situarà a la Masia Els Bellots, com cada any. S'obriran portes a les 10:00h i al cap d'una estona ja hi haurà les activitats de Doma Western.

A les 18:00 que hi haurà una trobada de Line dance amb concurs i tot.

A les 20:00h hi haurà el concert dels Gunshot, a les 22:00h el d'Arly Karlsen i a mitjanit el dels Burrito Deluxe.

Finalment, el diumenge al matí continuarà la Doma Western al recinte dels Bellots i a la tarda, al Nashville Country Club, hi haurà el concert final a càrrec dels Redneck House Band i una jam session amb els artistes del Mr Banjo. Tot plegat començarà a les 20:00h.


Sorteig de categoria
El públic de divendres podrà endur-se a casa un magnífic Dobro i el de dissabte una Fender Telecaster. Sens dubte uns regals impressionants!


Regal per cada entrada gentilesa de La Boutique del Country
Tots aquells que amb la vostre entrada aneu a La Boutique del Country de Granollers us endureu un obsequi totalment gratuït i sense cap compromís de compra, pel simple fet d'anar a allà i presentar l'entrada del Mr Banjo.

La Boutique del Country és a la Plaça Porxada 22-23 (Boulevard botiga 5) de Granollers. Visiteu la seva pàgina web a: http://www.ruta66motorcycles.com


Preu de les entrades
Van des dels 5 euros de diumenge fins els 18 del dissabte si les compreu anticipades. Si voleu, podeu adquirir un abonament pels 3 dies del festival per 30 euros.


Un any més s'ha d'agraïr a l'organització del festival la feina que han fet perquè poguem disposar de la oportunitat d'escoltar i assistir a tants concerts de música country sense haver de moure'ns de casa.


Teniu tota la informació sobre el festival a la web oficial del Mr Banjo, que us recomano que li doneu un cop d'ull: http://www.mrbanjofestival.com/festival2006/

Comentaris

Entrades populars