Festival Country Club Maverick

Activitats pel cap de setmana

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Riells i Viabrea el primer Festival Country Club Maverick.

Ha estat molta la gent que al llarg dels tres dies ha passat pel poliesportiu de Riells ja sigui per ballar, per escoltar xerrades sobre indis o doma natural, per aprendre a construir "tippis" o aprendre a tirar amb arc, per provar sort amb el toro mecànic, per participar a la marató de resistència o per escoltar un parell de concerts.

Personalment només us puc parlar de dissabte a la tarda, que és quan vaig ser-hi. I la veritat és que m'ho vaig passar molt bé. L'ambient era molt agradable, la temperatura perfecte i les activitats molt ben trobades.

I pel que fa als concerts a mi em van agradar força. Van sonar els Green Chilis en dues ocasions i entremig en Tomeu Penya. Va tocar ell sol amb la guitarra però la veritat és que va donar mostres de tenir ofici dalt de l'escenari.

Va interpretar cançons com "Ajuda'm a passar sa nit" (Help me make it through the night), "Abans que comencis a plorar" (Before the next teardrops falls), "Rodeo man", "Polvets màgics", "Gràcies per sa ràdio" (Thank God for the radio), "Els millors anys", "Els cors ferits" i moltes altres.

La sorpresa final va venir quan els Green Chilis van pujar a l'escenari per tocar conjuntament amb Tomeu Penya el tema "Illes dins un riu" (Islands in the stream), que tot i no haver pogut estar assejat va fer les delícies dels presents.

En definitiva, un festival modest però fet amb moltíssima il·lusió i amb uns resultats més que acceptables. Mereix, a l'igual que tots els festivals i activitats que s'organitzen a Catalunya, tot el nostre agraïment i suport i l'enhorabona a l'organització.

Les fotografies del festival
Estrenem per a l'ocasió una nova pàgina amb les fotografies de Countrycat. Cliqueu aquí per veure les imatges del festival.

Comentaris

Entrades populars