Agenda per Sant Joan i el cap de setmana

Agenda per Sant Joan i el cap de setmana

A l'Agenda Online de Countrycat s'han recopilat els següents esdeveniments per la revetlla de Sant Joan i per aquest cap de setmana.


DIVENDRES 23 DE JUNY
· Revetlla al Luckenbach
El Luckenbach obre com un divendres normal, a les 21:00h, el preu de sempre de 5 euros amb consumició mínima inclosa. A més a més, coca i una copa de cava per a tothom. La classe, com sempre, a les 23:00h i festa i ball fins la matinada.

Web oficial del Luckenbach.


· Revetlla al Nashville
Per la revetlla el Nashville ofereix la possibilitat de sopar allà mateix. El sopar consta de Parrilada de Carn, Amanida d'estiu, Sangria, Cafè més una consumició. Cal fer reserves al 665614183 Montse del Saloon.

Preu del sopar + coca + cava + cotilló: 25 euros. Preu entrada sense sopar: 5 euros amb consumició.

Web oficial del Nashville.


· Revetlla al Kansas


Web oficial del Kansas.


· Revetlla al Buffalo Honkytonk
Ball i festa fins les 3:30h de la matinada. Coca per tothom (és el sant de &cia).

Web oficial del Buffalo.



DISSABTE 24 DE JUNY
· Festa Country a Almacelles
Sopar i Concert dels Tequila Sunrise.


· Concert Joe Sun al Nashville

Joe Sun ha registrat un total de 14 albums, ha grabat material comercial per spots de publicitat per la Budweiser a nivell nacional, diversos shows a la TV i dos nominacions Grammy, anys 1989 i 1990. Joe ara viu a Nashville fent de productor, escribin lletres, fent actuacions molt esporàdiques i amb una gran energia i dedicat al diseny gràfic. Se'l pot veure actuant al The Bluebird Café.

Preu entrada: 10 euros amb consumició.

Web oficial del Nashville.


· Festa de Sant Joan al Texas
Coca per tothom i molt linedance, de las 23:00h a las 3:00h.

Web oficial del Texas.



I això és tot el què tinc recopilat, tot i que ja sabeu que sóc una mica despistat i potser m'he deixat alguna cosa. Per això us demano que publiqueu vosaltres mateixos els esdeveniments que volgueu a través d'un missatge al Fòrum Countrycat


I si voleu anunciar esdeveniments a més llarg termini, només cal que envieu un e-mail amb el màxim d'informació possible a l'adreça countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars