Festival Country Club Maverick

Festival Country Club Maverick

Els propers 2, 3 i 4 de juny tindrà lloc a Riells i Viabrea el I Festival Country del Country Club Maverick, que oferirà a tots els aficionats i aficionades a la música Country de Catalunya la possibilitat de gaudir d'un nou festival country sense haver de sortir del país.

Comptarà amb una pila d'activitats de tota mena. Destaca pel que fa a l'apartat musical l'actuació de Tomeu Penya amb el seu repertori country directe de ses illes. Completen el cartell musical els Green Chillis.

Però també podreu gaudir de xerrades sobre cultura índia nord-americana, workshops de linedance amb instructors reconeguts, sessions de ball amb els millors Dj's del país, una trobada de Harley-Davidson i exposició d'aquestes i de cotxes nord-americans, doma natural de cavalls, tir amb arc, muntada de "tipis" (tendes índies), botigues i stands de material country i motero, concurs de resistència de ball, sorteigs i servei de bar i restaurant.

Tot això, del 2 al 4 de juny, a 30 minuts de Barcelona i Girona, entre Hostalric i Sant Celoni.

Teniu el programa detallat a aquesta pàgina.

Els preus van dels 8 als 15 euros, amb descomptes per menors d'edat i pensionistes (fins a 12 anys, entrada gratuïta). Podeu comprar una entrada pels 3 dies a un preu de 25 euros (22 euros anticipada). Més informació a aquesta altra pàgina.

Tota la informació sobre el Festival la trobareu a la seva pàgina oficial: http://www.festivalmaverick.org

Comentaris

Entrades populars