Exposició "Escenaris Musicals"

Exposició

El proper mes de juny tindrà lloc l'exposició "Escenaris Musicals" al Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí.

Tal com publica la pàgina web d'en Lluís Sala, "Aquesta exposició és el recull d'imatges preses en un ampli ventall geogràfic d'escenaris, des de Girona ciutat fins a Austin, Texas, i d'un ampli ventall d'artistes, des de l'harmonicista català Joan Pau Cumellas, fins al guanyador d'un Grammy el 2006 Tim O'Brien. És per mi un honor poder mostrar la meva petita col·leció de fotografies dels artistes que admiro i que tant m'han permès disfrutar amb la seva música i amb la presa d'aquestes imatges".

La inauguració oficial de l'exposició tindrà lloc el diumenge dia 4 de juny a les 13:00h, on el mateix Lluís Sala comentarà les imatges exposades.

Sense cap mena de dubte, és una gran oportunitat d'anar una mica més enllà dins el món de la música country. Són fotografies fetes per un molt bon fotògraf i un gran coneixedor de la música americana. Si teniu oportunitat, deixeu-vos caure per Torroella de Montgrí. I si ho feu el dia de la inauguració, tindreu la oportunitat de petar la xerrada amb el mateix Lluís Sala.

A la web d'en Lluís Sala també hi podeu llegir una entrevista molt interessant feta per Andoni Urkiaga, creador i ànima de la llista de correu electrònic "Country Music Fiesta"

Si visiteu l'exposició, qui sap si us vindrà al cap alguna idea pel Concurs de Fotografia Country... ;-)


Dades pràctiques:
Lloc: Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí (C/Hospital, 2)
Dates: de l'1 al 30 de juny de 2006
Horari: tots els dies de 10:00h a 20:00h


Enllaços relacionats
· Web d'en Lluís Sala
· Foto Montgrí

Comentaris

Entrades populars