Ballada Country a Calaf

Fotografia de Calaf, seu de la Ballada popular Country de Catalunya

Aquest diumenge tindrà lloc la ballada popular de Country de Catalunya, que cada any organitzem entre tots a través de Countrycat.

Serà a les 12:00h del migdia (i fins que el cos aguanti) a la Plaça Barcelona 92 de Calaf.

Comptarem amb la col·laboració de La Boutique del Country que sortejarà entre els assistents un barret, un buckle (civella) i una camisa country.

Serà una bona oportunitat per fer fotografies Country, per tots aquells de vosaltres que volgueu participar al I Concurs de Fotografia Country de Catalunya, que organitzem conjuntament entre Countrycat i el Luckenbach. Més informació sobre el concurs a aquesta pàgina.

Calaf
Calaf és la població més important de la comarca natural de l'Alta Segarra, amb més de 3.000 habitants. Situat al mig d'un altiplà, geogràficament podríem dir que cau al centre de Catalunya. Potser molts de vosaltres el coneixereu pel seu famós mercat (el Mercat de Calaf, cada dissabte), pels Pastorets, per en Joan&Cia que hi viuen o per la càmera del temps de TV3... Doncs ara també el coneixereu gràcies a la trobada de ball country!

Com arribar-hi
Des de Barcelona, teniu dues opcions:
- Autovia de Lleida (A2). Sortiu de Barcelona amb direcció a Lleida i agafeu la sortida que indica Ponts-Andorra (no surt Calaf al rètol de l'autovia). Al cap d'uns 20 minuts per carretera ja sereu a Calaf.
- Autopista de Manresa C-58 (peatge, i dels cars...). No us recomano aquesta ruta, però si us cau millor aquesta autopista sapigueu que l'heu de seguir fins passar el peatge (només n'hi ha un). Un cop passat, al cap d'unes sortides trobareu la de l'Eix Transversal (C-25), que és la que heu d'agafar. Seguiu les indicacions per agafar l'Eix Transversal (C-25) en direcció a Lleida (no Girona!). Un cop sigueu a l'Eix, al cap de 30 quilòmetres sereu a Calaf.


A continuació teniu el mapa de la vila:

Comentaris

Entrades populars