Activitats pel cap de setmana

Activitats pel cap de setmana

A l'Agenda Online de Countrycat s'han recopilat els següents esdeveniments per aquest cap de setmana.


DISSABTE 6
· Campionat Country Riders

Campionat Country Riders

A partir de les 10:00h al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona (Avinguda Litoral Mar)
Situació: Al final de la Vila Olímpica, passat el Parc del Poblenou i enfront del carrer Bac de Roda creuant la Ronda del Litoral. Transports: Metro Poblenou (línia 4, groga); Bus 36,71,141

Programa:
16:00h. Entrega de dorsals
abans de començar la competició, hi haurà música per repassar els balls
17:00h. Comença la competició
Entrega de premis
22:00h. Concert en directe amb SALVATORE STAR
Tindrem sorteig d'articles country
Servei de bar, entrepans, etc., durant al campionat i concert i 200 m2 de terra de fusta

Avís important de l'organització:
La direcció del Pavelló La Mar Bella ens informa que tothom qui vulgui aparcar el cotxe al recinte, cal que arribi abans de les 15:00 hores, doncs la zona romandrà tancada al trànsit per la cursa d'avions, si voleu venir a l'hora normal tindreu que deixar el cotxe als voltants del cinturó del litoral.

Més informació a http://www.countryriders.net


· Ball al Carrer a Sant Andreu
A partir de les 11:00h tindrà lloc al barri de Sant Andreu del Palomar (Entre C/ Gran de Sant Andreu i C/Torres i Bages) una exhibició dels alumnes de linedance de La Lira, així com classes de ball gratuïtes per a tothom.


· Festa Country a Sant Pol de Mar

Festa Country a Sant Pol de Mar

Hi tindrà lloc la primera jornada country per a principiants, sota la batuta de l'Emili Muntaner.

Serà a la sala Polivalent de Sant Pol de Mar, i estarà organitzada per l'Alt Maresme Country i Sant Pol Country amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar, Ràdio Litoral de Sant Pol, Ràdio Sant Cebrià, Ràdio Calella, Ràdio Canet i Ràdio Arenys.

Així mateix es comptarà amb la presència de "La Boutique del Country" de Granollers, especialitzada en articles country western que aportarà articles de la botiga per a ser sortejats entre els assistents.

El motiu de aquesta jornada es aglutinar en un sol local a tots aquells aficionats al ball que han començat a aprendre a ballar durant els últims mesos en les diverses poblacions de l'Alt Maresme.

L'hora d'inici de l'esdeveniment serà a les 22:30h i comptarà amb la presència de diversos instructors de line dance encapçalats per l'Emili Muntaner, que ensenyaran noves coreografies a tots els assistents per passar-ho el millor possible amb la música i el ball.

L'entrada és gratuïta i disposarà de servei de bar.

No cal dir que podran assistir tots els afeccionats al ball i públic en general, deixant ben clar, això sí, que dintre de la sala no es podrà estar assegut donat el gran nombre de persones que s'espera que participin.



DIUMENGE 7
· Classe de Country al carrer a Badalona
Cap a migdia i dins de les festes de Maig de Badalona (Dia de la dansa) hi haurà dues classes obertes a tothom que hi vulgui participar, una d'elles Country.

Coordina l'Associació d'Escoles de Dansa de Badalona.
Lloc: Plaça de la Plana (parking a la pròpia plaça) mes informació: http://www.badalona.cat



I això és tot el què tinc recopilat, tot i que ja sabeu que sóc una mica despistat i potser m'he deixat alguna cosa. Per això us demano que publiqueu vosaltres mateixos els esdeveniments que volgueu a través d'un missatge al Fòrum Countrycat


I si voleu anunciar esdeveniments a més llarg termini, només cal que envieu un e-mail amb el màxim d'informació possible a l'adreça countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars