Mark Mark Knopfler i Emmylou Harris el Juny a Barcelona

Mark Mark Knopfler i Emmylou Harris

Igual alguns de vosaltres ja coneixíeu la notícia, però jo me n'acabo d'assebentar avui a través de Terra.

Mark Knopfler i Emmylou Harris oferiran el 13 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona el seu únic concert a l'Estat, segons ha informat la promotora Doctor Music.

Segons Doctor Music, Mark Knopfler i Emmylou Harris visitaran Catalunya durant el mes de juny com a part de la seva nova gira, 'All The Roadrunning Tour'.

Així, el 13 de juny el Palau Sant Jordi de Barcelona acollirà un concert únic, amb l'escenari en format anfiteatre i d'aforament reduït, on Mark Knopfler i Emmylou Harris compartiran tarima.

Coincidint amb l'edició de 'All The Roadrunning', un nou àlbum de duets que veurà la llum el 24 d'abril, Mark Knopfler i Emmylou Harris presentaran en directe gran part d'aquests nous temes, com ara 'This is up', el nou single, a més d'oferir algunes de les peces més conegudes de les seves carreres.

Mark Knopfler és el responsable d'èxits com 'Money Is For Nothing', 'Sultans of Swing' o 'Romeo and Juliet', mentre que Harris, amb una vintena d'àlbums editats, acaba de guanyar el Globus d'Or pel tema 'A Love That Will Never Grow Old', de la banda sonora de 'Brokeback Mountain'.

Totes les entrades seran de seient reservat i es posaran a la venda a partir de les 9 hores del dijous 23 de març a través dels punts de venda habituals de la xarxa Tick Tack Ticket, a preus de 41, 45 i 48 euros.

A més, els seguidors registrats a la web oficial de Mark Knopfler tindran oportunitat de reservar les seves entrades abans que surtin a la venda, en concret a partir de les 10 hores del 20 de març i el 21 de març.


Enllaços relacionats
· Web oficial de Mark Knopfler
· Web oficial d'Emmylou Harris

Comentaris

Entrades populars