Festassa d'inauguració del Luckenbach

La direcció del Luckenbach

Unes 500 persones segons l'organització (3 persones, la població oficial de Luckenbach segons la Guàrdia Urbana...) van passar pel flamant nou local de Cerdanyola del Vallès, el Luckenbach, en motiu de la festa d'inauguració de dissabte passat.

Al gran espai de ball que era abans el local s'hi afegeixen a més unes remodelacions de millora que posen el llistó molt alt: a l'entrada, s'ha eliminat la segona barra i s'ha fet molt més ample la zona del billar (no us perdeu la genuïna llum de damunt del billar, amb el nom del local, a una de les fotos del final del missatge), s'ha repintat tot el local, eliminant-ne els graffitis i deixant un to ocre molt adequat per un honkytonk, s'ha remodelat la cabina de DJ,... en definitiva, s'han realitzat actuacions d'acondicionament que només han fet que millorar el què ja era un molt bon espai de ball. Ara encara és millor.

La festa ningú pot negar que va ser un èxit rotund, sense cap mena de dubte. Feia temps que no veia un local tant ple. La xifra de 500 persones no és pas exagerada, ja que la filera de cotxes al carrer pràcticament ocupava tota la carretera. Qui no va arribar puntual se les deuria veure i desitjar per aparcar a la vora.

La direcció del local (Carme, Roser, Francesc i Jaume) van oferir una festa completa, amb entrada gratuïta, unes taules plenes de menjar (llàstima que ja havíem sopat! :-) ), cava,...

Cap a quarts d'onze de la nit, després d'una estoneta per xerrar amb tothom i fer quatre fotografies (amb molt bona música de fons, un 10 pel DJ), va arribar el moment solemne de la inauguració, quan en Jaume va pujar a l'escenari, micro en mà, per presentar-se juntament amb la resta de la direcció del local: la Roser, la Carme i en Francesc.

Van agraïr la resposta del públic, insistint amb el lema de la població de Luckenbach, TX: Tothom és algú a Luckenbach. Tota una declaració d'intencions que fa preveure els millors èxits al nou honkytonk de Cerdanyola!

Des de Countrycat, sincerament, moltíssima sort en aquest nou projecte!


Algunes imatges de la nit:











Comentaris

Entrades populars