Crònica ball a Sant Cebrià de Vallalta

Ball a Sant Cebrià de Vallalta


Diumenge passat va tenir lloc a Sant Cebrià de Vallalta una trobada popular de ball country en motiu de la diada de la lluita contra el càncer, organitzada per l'Ajuntament de la població.

L'Emili Muntaner, que va fer de mestre de cerimònies, ha tingut l'amabilitat un cop més de col·laborar amb Countrycat i oferir-nos una crònica amb el què va donar de sí la jornada. Us la publiquem a continuació.


El dia 26 de març de 2006 passarà a la historia. Almenys a la història de l'Alt Maresme Country i a la meva personal.

La Diada de la lluita contra el càncer que va organitzar l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta va complir un del requisits que normalment es marca tota organització quan organitza un esdeveniment: superar la xifra de participants de l'any anterior. I això ho va complir àmpliament.

L'Alt Maresme Country va posar el seu gra de sorra aportant 88 persones al dinar i una pila més de gent que només va venir per gaudir del ball country i aportar el seu donatiu per la causa.

Va ser majestuós veure des d'aquell gran escenari com ballava tothom o com feien les exhibicions el diferents grups de ball. Tots gaudien de la música i del ball, uns ballant, un altres mirant, un altres escoltant i en definitiva passant-ho bé de maneres diferents.

Nou taules de les quals dues les vàrem omplir els grups de l'Alt Maresme arribats de les diferents poblacions i fins i tot des de La Selva o el Baix Montseny, d'un total de 450 persones que es van aplegar al recinte.

Que maco va resultar tot. Des de la una del migdia a dos quarts de tres el temps ens va passar volant. El cursos de Magma, dos del dissabte i el grup de dimecres varen fer exhibicions al igual que els dos grups de Sant Pol Country i el grup jove de l'Alt Maresme.


Ball a Sant Cebrià de Vallalta


I entre exhibició i exhibició tots van ballar la música que anava punxant perquè pogués ballar la majoria. L'espectacle estava servit i només faltava la participació del públic en general. Un parell de balls al final del nostre temps va acabar de perfilar la gent que s'apuntarà al proper curs que faré els dimarts a la nit en el mateix pavelló de Sant Cebrià.

Vaig aprofitar per parlar amb els membres de l'Ajuntament que apart de felicitar-me per l'èxit de participació de la gent del country en van oferir la organització d'alguna festa -un parell possiblement- durant els mesos de juliol i agost.

Tinc la sensació que ha començat un altre etapa dons el bon rotllo entre els ajuntament de Sant Pol i Sant Cebrià fa que no hi hagin ni gelosia ni enveja entre aquestes poblacions sinó tot el contrari, col·laboració i això a mes de ser maco és una avantatge per a tots els practicants.

Benvingut Sant Cebrià al grup de l'Alt Maresme Country, confiem i esperem que a partir d'ara gaudim tots del mateix, de la música i el ball.

I entre la gent, com gairebé sempre, històries que et posen la pell de gallina i que algun dia m'agradaria compartir amb tothom. De moment aquí queda el apunt sentimental que vaig poder viure en primera persona i el munt de detalls d'uns i altres referits a la bona organització i la predisposició de tothom.

Gràcies a tots pel vostre recolzament!



Gràcies a tu Emili! I fins aquí la crònica. Ja sabeu que sempre que volgueu col·laborar amb Countrycat ho podeu fer a través de l'adreça countrycat@terra.es

Comentaris

Entrades populars