Mr Banjo Festival 2006


Mr Banjo Festival 2006Font: Web oficial


Els precs han estat escoltats: el 2006 podrem tornar a gaudir durant uns dies d'un festival country a casa nostra: el Mr. Banjo Festival 2006!

Serà els dies 14, 15 i 16 de Juliol de 2006 a Terrassa.

A la pàgina web oficial no en trascendeixen més detalls sobre el lloc concret de cel·lebració o el cartell d'artistes convidats. Caldrà estar alerta doncs per assabentar-nos de les novetats que es vagin produïnt.

Però el què sí que publica la pàgina web del festival és la convocatòria d'un concurs per trobar el cartell del festival.

Concretament, la pàgina web diu el següent:
"Una novetat per aquest any és que a partir d'avui s'obra una convocatòria per tots els que tinguin l'habilitat artistica de dissenyar el poster Mr. Banjo 2006. Tots els dissenys (format din A3) s'aniran penjant en el Nashville perquè tothom els pugui contemplar.

La fi de la convocatòria se'l dia 23 de Març.

El dia 25 de Març serà la data en que s'escollirà, segons l'organització del Mr Banjo, el més adequat per a aquest festival. No cal incorporar en el disseny cap nom, text o logotip (excepte el de Mr. Banjo) , tant sols es valorarà el disseny, el qual pot ser a una tinta o a color.

El disseny escollit s'emportarà dos abonaments per Mr. Banjo/06"


O sigui que ja ho sabeu: tots aquells que volgueu participar ja podeu començar a dibuixar!

Seguirem informant a mesura que ens assabentem de novetats.


Enllaços relacionats:
· Web oficial del Mr. Banjo Festival 2006
· Web oficial del Nashville Country Club de Terrassa

Comentaris

Entrades populars