Festival de Craponne 2006

Mark Chesnutt i Zona Jones a Craponne!!!

El Festival de Craponne d'enguany vé carregat de bona música. Un any més, del 28 al 30 de Juliol el poble de Craponne es vestirà de gala per acollir una nova edició (la que fa 19) d'un dels festivals de música country més grans d'Europa.

El proper Festival de Craponne comptarà amb la presència ni més ni menys que de Mark Chesnutt i Zona Jones, entre molts altres grans cantants i grups. També sobresurten noms com el de Cory Morrow i John Arthur Martinez.

A mi personalment els dos primers són els que més m'atrauen. Mark Chesnutt per la seva trajectòria brillant i com a estrella mediàtica que és, i en Zona Jones pel gran, enorme, i únic CD que de moment li conec, Harley's and Horses (Llegiu-ne un missatge publicat a Countrycat).

Un any més el Festival de Craponne aposta fort. I a més, per si fos poc, ofereix el català com a idioma de navegació de la seva pàgina gràcies un any més a en Lluís Sala (La Diligència). Tot un detall cap als aficionats catalans que cada any hi pugen.

No hi ha dubte que aquest any més que mai caldrà anar-hi!!! Craponne està situat a uns 650 km de Barcelona i segons la web Viamichelin es triga unes 6 hores a arribar-hi en cotxe.

El cartell és el següent:

Divendres 28 Juliol Des de les 8:00 pm a les 2:30 am
PHENIX COUNTRY BAND (F)
THE TEXAS SWING KINGS (USA)
FORTY5 SOUTH(USA)
THE GREENCARDS (USA)
CORRY MORROW (USA)

Dissabte 29 JuliolDes de les 7:00 pm a les 2:30 am
THE MARIOTTI BROTHERS (F)
JAMES 'SLIM' HAND (USA)
ZONA JONES (USA)
MARK CHESNUTT (USA)
MOOT DAVIS & COOL DEAL W/ PETE ANDERSON (USA)

Diumenge 30 JuliolDes de les 3:00 pm a les 10:30 pm
NUGGET (AUT/TCH)
RACHAEL WARWICK (UK)
JOHN ARTHUR MARTINEZ (USA)
JON RANDALL (USA)
THE TROUBADILLOS (USA)

Entrades:
Divendres: 32 euros
Dissabte: 32 euros
Diumenge: 32 euros
Abonament 3 dies (adquirit abans de l'1 de Juliol): 50 euros
Abonament 3 dies (adquirit després de l'1 de Juliol): 56 euros
Entrada gratuïta per als menors de 10 anys. No es permet l'entrada a gossos

Teniu aquesta i molta més informació a la pàgina web del Festival de Craponne. I els qui tingueu algun dubte, potser algú dels molts lectors/es de Countrycat que hi ha assistit en alguna edició anterior us podrà ajudar a través del Fòrum Countrycat.

I em consta que un any més la representació catalana serà considerable. Afanyeu-vos a trobar lloc per dormir a menys que us conformeu amb una tenda de campanya dins el recinte d'acampada. Això sí, les nits allà són molt fredes...

Comentaris

Entrades populars