Cowboy Music Magazine


Cowboy Music MagazineFont: Cowboy Music Magazine


Avui el missatge va dedicat a presentar un programa de ràdio que vé directe des de Vilassar: el Cowboy Music Magazine.

Countrycat es va posar en contacte fa uns dies amb un dels seus pares, en Jose Salmeron (integrant també del grup Los Finales), perquè fes cinc cèntims del programa amb la idea de presentar-lo a tots vosaltres.

En Jose ha tingut l'amabilitat de fer-me arribar aquest text, que us escric a continuació.

Què és el CMM?
El Cowboy Music Magazine és un programa de ràdio emès des de l'emissora Municipal VILASSAR RADIO al dial 98.1 de la FM, amb cobertura al Maresme.

Com el seu propi nom indica, al programa es parla de "Country Music", des dels inicis fins a la radiant actualitat dels nostres dies.

Hi ha espais de notícies d'actualitat del panorama musical i el món Country & Western, fent menció especial als nous valors i també als artistes més consagrats, així com curiositats musicals especials.

A la vegada, el programa conté una secció àmpliament documentada, on setmana rera setmana es donen a conèixer les formacions més mítiques i curioses de la història de l'anomenat "Southern Rock".

Com no podria ser d'una altra manera, el "Cowboy" (com es coneix col·loquialment) és un seguidor acèrrim de les bandes nacionals, aportant mensualment música en viu per a ajudar a promocionar els nostres grups independents de Country Music. En la mesura del possible també es fa amb artistes internacionals.


Qui forma l'equip del programa?
El programa està conduït per en Max Guerrero i en Jose Salmeron, dos amics que per casualitat van coincidir en emprendre un viatge a través de les ones proclamant allò que tant estimen: la seva música.

En Max va començar en això de la ràdio a l'emisora municipal de Vilassar, durant tres anys, i després va fer fortuna i va aconseguir emetre per a Onda cero i Ràdio Premià de Mar (grup COM Ràdio). Ara ha decidit tornar als seus orígens, a Ràdio Vilassar.

En Jose, per la seva vessant de músic i intèrpret (Los Finales) a més d'especialista en els temaris que elabora al programa, també duia al cap un projecte similar.

I sense voler, una cosa va dur a l'altre i es van unir per a emprendre aquesta aventura junts, una aventura de sacrifici, dedicació i compromís amb l'espai mencionat.

En Max i en Jose, tenen la fortuna de tenir amb el seu equip a en Jaume Cabot al control de so i a en Miquel Carabaño i Laia Piera a les funcions de producció, així com la visita quinzenal de Ferran Benito com a tertulià, tancant un equip compacte, amb il·lusió i amb ganes de fer les coses bé.


Com es pot escoltar?
El programa el podeu escoltar, evidentment, en directe: els divendres de 16:30h a 18:30h al 98.1 FM, a Vilassar Ràdio, sempre que estigueu per la comarca del Maresme.

Però també el podeu escoltar en diferit o en redifusió durant la setmana a través de la web de Countrylandia, una de les millors pàgines web de Country, Line Dance i tot allò relacionat amb el món Western.

Però també el podeu escoltar a través de Vilaweb ? Vilassar on a més aquest any s'ha iniciat un projecte pioner a Espanya, l'anomenat PODCASTING.

Aquest sistema ha fet que el programa arribi a tot el món, tenint una gran acollida des de Galícia, Andalusia, Madrid fins al llunyà Mèxic!

Des d'aquest sistema de Podcasting, el programa té de 800 a 1000 baixades mensuals, cosa que fa pensar tant a en Max com a en Jose que han de seguir endavant, ja que hi ha algú que comparteix amb ells el... COWBOY MUSIC MAGAZINE!!


Enllaços relacionats:
· Escoltar el darrer programa a Vilaweb Vilassar
· Escolteu els programes anteriors
· Definició de Podcasting a l'enciclopèdia Wikipedia

Comentaris

Entrades populars