Casal Bascònia de Sant Andreu


Casal Bascònia de Sant AndreuFont: Neus


Avui el missatge va destinat a les 50 persones amb més marxa de Sant Andreu del Palomar. Aquelles que cada dimarts que poden (de 16:00h a 17:30h) es troben al Casal Bascònia per ballar una estona i disfrutar amb les classes que els fa la Neus.

No seria notícia que 50 persones distribuïdes en dos nivells es trobessin un cop a la setmana per aprendre a ballar line dance. Però si la mitjana d'edat està entre els 60 i 70 anys la cosa canvia.

I és que aquesta colla de marxosos i marxoses han trobat en activitats com el linedance una bona manera de mantenir-se en forma i divertir-se a la vegada. I ja és el segon any que van a classe.

I unes ganes de gresca i de passar-ho bé com aquestes es mereixen aquest i molts més missatges. O sigui que aquí el teniu!

I anunciar que de cara al proper mes de juny tenen pensat repetir un any més una exhibició amb els balls que hagin après durant el curs.

A continuació us penjo algunes de les imatges dels dos grups que m'ha fet arribar la Neus (feu clic damunt de la foto per veure-la més gran):






Comentaris

Entrades populars