Amb gust a Òscar


Walk the lineFont: Countrycat


Ahir a la tarda unes 50 persones segons l'organització (3 segons els venedors de crispetes...) vam quedar per veure plegats la pel·lícula biogràfica de Johnny Cash, "Walk the line" (traduïda per "En la cuerda floja"). La veritat és que ompliem gairebé el pati de butaques central de la sala 11 dels cines Warner - La Maquinista. Excepte una fila que no sé perquè va restar buida... ;-)

Deixeu-me començar per l'anecdota de la tarda... Alguns de vosaltres duieu barrets a l'entrar a la sala, i això va provocar el comentari (previsible per altra banda) d'una noia devoradora de culebrots (i no d'El Cor precisament...): "Qué hacen tantos gavilanes...?". Sense comentaris...

A mi personalment em va agradar molt la pel·lícula. I pel que vam comentar al sortir no sóc l'únic. Trobo que les interpretacions de Joaquin Phoenix i sobretot la de Reese Whiterspoon són magnífiques, posant-se de ple en la pell de Johnny i June respectivament i fent-ho creure al públic, que és més difícil.

Deixant de banda el bon nivell de veu de tots dos l'interpretació també em va deixar un bon gust de boca. La manera com es miraven, les cares, els moviments de Joaquin quan canta, la cara angelical de Reese Whiterspoon...

I com dic, trobo que tots dos protagonistes han fet una molt bona feina d'interpretació també de les cançons. Segons he llegit no sé on han estat mesos practicant, i això es nota després. Evidentment no es poden comparar amb les veus originals de Johnny i June però no els desmereixen en absolut. En definitiva, que la banda sonora de la pel·lícula és recomenable.

A nivell personal les cançó que vaig descobrir ahir van ser els duets "Jackson" i "It Aint Me Babe". Porto des d'ahir escoltant-les un cop i un altre. I és que fins ara no conexia gaire el treball de Cash i Carter. Em limitava als temes més coneguts per la majoria. Però després de la pel·lícula crec que em posaré al dia ràpidament.

En definitiva, crec que algun dels 5 Òscars als que opta la pel·lícula hauria de caure. Sobretot el de millor actriu i qui sap si Phoenix com a millor actor.

Us recomano a tots/es els qui encara no l'hagueu vist que ho feu.

Si voleu podeu comentar la jugada al Fòrum Countrycat! Però compte amb explicar el final, eh??? :-)


Enllaços relacionats:
· Web oficial de "Walk the line"
· CD Banda sonora a Amazon

Comentaris

Entrades populars