Tercera Festa Countrycat


Cartell de la 3ª Festa Countrycat
Cartell de la 3ª Festa Countrycat


Ja la tenim aquí!

Demà dissabte 28 de gener tindrà lloc a El Barn de Rubí la 3ª Festa Countrycat, en motiu del tercer aniversari de Countrycat.

Em sap molt de greu que la festa coincideixi amb altres esdeveniments igualment destacats i divertits, però quadrar agendes és molt difícil. L'únic que us puc dir és que aneu on més gràcia us faci que en teniu tot el dret, faltaria més! I que de cara a properes edicions s'intentarà consensuar dates amb tanta gent com sigui possible.

Després de la primera edició al Shotwell 59 de Barcelona i la segona al Rodeo Country de Cerdanyola, enguany Countrycat se'n va cap a Rubí per oferir a tots/es els seus lectors/es una festa on combinarem la gastronomia, la millor música country i el millor ball americà.

El Programa
La festa pròpiament dita començarà cap a les 22:30h.

Qui vulgui haurà pogut anar a sopar al mateix Barn, però millor que reserveu taula abans.

Durant el sopar, podreu escoltar la millor música de Johnny Cash a través de la pantalla gegant.

Un cop sopats, la festa començarà com dèiem a les 22:30h.

Com cada any, començarem a moure'ns amb una mini marató de 20 balls i una hora de duració. Els balls són els següents (el nom enllaça al full del ball):
1 - Bàsic. Johnny Cash - Rock Island Line
2 - Sugar talk. Adam Harvey - Sugar Talk
3 - Cowboy By Night. Dwight Yoakam - A Long Way Home
4 - Drivin' Texas. Gary P. Nunn - Roadtrip
5 - Lightning Polka. Sherrié Austin - Little Bird
6 - Scrap It. Paul Brandt - Scrap Piece Of Paper
7 - No ring. Dixie Chicks - White Trash Wedding
8 - Really Love. Brad Paisley - All You Really Need Is Love (Llegir lletra traduïda)
9 - California boy. Gary Allan - Guys Like Me (Llegir lletra traduïda)
10 - Keep it Teki. Danny Leigh - Mixed up mess of a heart
11 - Renegade. Mark Chesnutt - Danger at my door
12 - Roughriders. Hank Williams Jr. - If The Shoes Fit
13 - Horse's Mane. Gail Davies - I'll be there
14 - Girl's Night Out. Ginna Jeffreys - Girl's Night Out
15 - TN Rock. Charlie Daniels Band - My Baby Plays Me (just like a fiddle)
16 - Eighty-Eight. Keith Gattis - Whoop De Doo
17 - Feet. Brad Paisley - Ten Feet Of Topsoil (Llegir lletra traduïda)
18 - Don't Be Wrong. Clay Davidson - One More Day
19 - Four Wheel. John Michael Montgomery - Four Wheel Drive
20 - Aint' Givin' Up. The Mavericks - Here Comes My Baby

Ja veieu que són més o menys els de l'any passat amb alguna incorporació de la nova temporada. Però bàsicament són balls clàssics, alguns dels quals es solen ballar poc. Una bona ocasió per treure'ls la pols i tornar-ne a gaudir!

Un cop acabada la marató, serà el torn d'en Greg Ryan i la seva banda que ens oferirà a tots un concert amb Country del bo i millor.

Cap a la meitat del concert, tindrà lloc una de les novetats més destacades de la festa d'enguany. En Greg Ryan es transformarà en "caller" i ens ensenyarà a tots, amb la música en directe de la seva banda, una coreogradia d'squaredance creada especialment per la festa.

Els qui no conegueu l'squaredance tindreu una oportunitat boníssima de fer-ne un petit tast i veure com de divertit pot arribar a ser aquesta modalitat de ball americà. A més a més, descobrireu una de les modalitats de ball més tradicional dels Estats Units, que ha estat la mare d'altres estils com podria ser el linedance.

Gràcies a la decoració espectacular del local i la marxa habitual d'en Greg i la seva banda viatjarem al passat per una estona i anirem a parar a un barn (paller) americà de finals del segle XIX!

Posteriorment continuarà el concert fins que sigui l'hora d'entonar el "Happy birthday" i arribi el moment de tornar a treure gana d'on sigui i endrapar el pastís d'aniversari de Countrycat.

Però atenció! No serà un pastís convencional d'aniversari. Es tractarà ni més ni menys d'uns brownies que el mateix Greg haurà cuinat seguint la recepta tradicional de la seva família. Tot un detall i un luxe pel paladar! Ja m'ho sabreu dir.

I mentre estiguem degustant els brownies una mà innocent escollirà els números del sorteig tradicional que com cada any regalarà CD's de Country i productes de la botiga de Countrycat entre els assistents.

Però a més a més, per gentilesa de la Boutique del Country de Granollers (que patrocina a Countrycat des de fa dos mesos), es sorteigerà un barret "últim model" acabat d'arribar directament dels Estats Units.

Després del sorteig començarà a sonar la música perquè tothom pugui ballar tant com vulgui! No cal dir que com cada any podreu demanar el ball que més us agradi.

Informació pràctica
L'entrada a El Barn per la festa costarà 6 euros i inclourà una consumició.

Per arribar a El Barn podeu seguir les instruccions que trobareu a aquesta pàgina.

Recordeu que si voleu sopar abans de la festa haureu de fer una reserva.

Teniu tota la informació sobre la festa a aquesta pàgina.


Res més. Només dir-vos que s'ha preparat la festa pensant en passar-nos-ho de conya un any més. Espero poder veure i saludar a tothom! :-)

Comentaris

Entrades populars