Workshow de Leticia Pijoan al Shotwell 69


Workshow de Leticia Pijoan al Shotwell 69
Font: Chatti the Valley


En Xavi Badiella i la Cinta Larrotcha m'han fet arribar aquesta crònica sobre la festa de Nadal que es va celebrar al Shotwell 59 el passat 18 de desembre. Us la copio a continuació.

Ja anunciaven a la Web del Country-Jukebox que aquest diumenge dia 18, seria un diumenge especial de Nadal.

Tenien raó, els afortunats que vam estar al Shotwell ens ho passarem d'allò més que bé. Fou un espectacle realment sorprenent.

En Chatti the Valley ens sorprengué amb aquest nou personatge "Leticia Pijoan i Sorribes", fruit d'una barreja entre pija de Pedralbes i Manresana emancipada. Tot un espectacle que ens va fer riure durant més d'una hora llarga tot ensenyant varis balls tots nous per nosaltres. Eren fruit tant de la seva pròpia collita, que sabem que és força extensa i variada, com de les novetats estrangeres que regularment va incorporant tant a la Web del Pemai com a la LDA.

El "On The Mountains" ball beginner per començar a escalfar motors no era res més que una nadala tradicional catalana tal com el FUM, FUM, FUM però que explicat per en Chatti, disfressat de "Leticia" amb minifaldilla, botes country, camisa vaquera, barret amb caputxa de Papa Noel, tot un poema...

Stomps en el Fum,Fum,Fum, que si giro cap un costat que cap a l'altre, que si se m'enganxa el tanga, jo què sé més. Total que al final aconseguirem ballar-lo no sense que algú s'hagués de retirar de tant riure.

Amb el "Blue Skies", tres quarts del mateix, entre explicació i explicació una pallassada rera l'altre, amb un estil molt professional, amb comentaris tècnics sobre ball i sobre música.

Tot plegat molt encertat en aquestes dates on el que ens convé és riure i passar-ho d'allò més bé.

Cal felicitar a la Cinta i al Shotwell per aquesta magnifica sorpresa de Nadal i naturalment a aquest "pedazo" d'artista d'en Chatti the Valley.

Comentaris

Entrades populars