Jordi Guasch, dibuixant (I)

Fragment del dibuix Country Music LegendsFragment del dibuix Country Music LegendsCountry dancesCountry dances
Família HillbillyFamília HillbillyI love country musicI love country music
Dibuixos countryDibuixos countryJordi GuaschJordi Guasch


Com heu pogut veure, el missatge d'avui va de dibuix.

I és que potser molts no ho sabeu (encara), però tenim entre nosaltres un crack del dibuix que a més a més és una de les persones que més sap de country de Catalunya, Espanya i gairebé d'Europa sencera. Però d'aquesta altra faceta ja en parlarem en un altre missatge. Avui parlem d'en Jordi Guasch artista, dibuixant. I és que si sou d'aquí i us agrada el Country no podeu continuar sense conèixer en Jordi, o almenys haver-ne sentit a parlar.

Pel nom potser no el coneixereu, però si sou observadors/es haureu vist algun dels seus dibuixos per algun lloc relacionat amb el Country. Sense anar més lluny, el Shotwell 59 té un poster dibuixat per ell penjat a la paret del costat de la diana. Si no us hi heu fixat mai, el proper cop que hi aneu feu-ho que val la pena.

Aquest dibuix en concret del que us parlo (el primer dels que hi ha penjats més amunt del missatge), és un impressionant mural amb les caricatures dels principals cantants de la història de la música Country. El nivell de detall és increïble, així com la similitud entre la caricatura i el personatge. Jo no em puc estar de desviar la vista cap al dibuix cada cop que sóc al Shotwell. Sempre intento trobar a veure quin s'ha deixat! :-)

En Jordi ha creat aquest i una pila més de dibuixos d'escenes country, caricatures, costums western, etc. Aquí penjats només en teniu una mostra molt reduïda.

Volia escriure un missatge per fer-ho saber a tothom, perquè poguéssiu reconèixer la seva feina quan la veieu. Vull deixar clar que no ha estat ell qui ha volgut fer publicitat, sinó que he estat jo qui ha insistit en publicar aquest missatge. Crec sincerament que un treball com el seu es mereix aquest petit reconeixement.

NOTA: els dibuixos publicats en aquest missatge són propietat d'en Jordi Guasch. Si voleu utilitzar algun dels seus dibuixos, o li voleu encarregar que us en dissenyi algun en concret o li voleu comprar làmines de les seves obres, us podeu posar en contacte amb ell al telèfon 934195000 o al mail spritermes@mixmail.com

(Gràcies Jordi per haver-me deixat penjar alguns dels teus dibuixos)

Comentaris

Entrades populars