VII Concurs del Nashville Country Club


Lizard Angels: Guanyadors del Concurs
Font: Countrycat Fotografies


Una gran festa la de dissabte al Nashville de Terrassa. Una festa on vam guanyar tots els aficionats al country i al linedance. I, lògicament en un concurs, una festa on tres grups van ser considerats els millors de la nit.

Es van escoltar cançons per tots els gustos, des de Faith Hill a George Strait. Cal destacar que tres de les cançons són de cantants que ens han visitat alguna vegada: Brian Sclar & the Tex Pistols, Rick Treviño i Jason Allen.

El jurat de la nit no ho va tenir gens senzill. El formaven l'Esteve, la Melly, en Ray (Raycountry), la Cinta i en Sergi. Un 10 també per ells, més encara sabent la polèmica que sol generar un concurs de linedance.

Els guanyadors van ser els Lizard Angels, i amb aquest nom molts ja haureu deduït que es tracta del grup d'en David Vilellas (Keep it Teki entre molts altres). Van presentar el ball "A country boy" amb la cançó de John Denver Thank God I'm a country boy.

Es una coreografia ràpida però no excessiva, però la van saber interpretar ratllant la perfecció. Amb uns saltirons que van ser la sensació del ball i un canvi de vestuari cap al final que va resultar espectacular. Segons el meu punt de vista és una cançó complicadíssima de coreografiar, però per mi ho van brodar. Un ball molt quadrat.

En segon lloc va quedar el grup Steel Girls amb el ball "Sidewalks". La cançó, del rei: George Strait (jejeje), Where the sidewalk ends, que forma part de la banda sonora de la pel·lícula protagonitzada per ella mateix "Pure Country" (molt recomenable per aquells que no l'hagueu vist!).

Les Steel girls van destacar per l'energia dalt de l'escenari i per un ball també mogudet, així com pel vestuari, molt treballat. I per l'striptease del ball de repetició!! :-))

El tercer graó del podi va ser pel grup Els quatre, que com el seu nom indica no eren ni 3 ni 5... El ball duu per nom "Austin" i la cançó d'un conegut dels assistents al Mr Banjo d'enguany: Jason Allen, amb el tema Coastin' to stay in Austin.

Val a dir que els tres primers van separar-se per molts pocs punts de diferència, o sigui que hagués pogut guanyar qualsevol.

La classificació complerta és la següent:
1r LLOC: LIZARD ANGELS
· Ball: Lizard Angels. Cançó: John Denver - Thank God I'm a country boy.

2n LLOC: STEEL GIRLS
· Ball: Sidewalk. Cançó: George Strait - Where the sidewalk ends.

3r LLOC: ELS QUATRE
· Ball: Austin. Cançó: Jason Allen - Coastin' to stay in Austin.

4rt LLOC: STOMP ON WOOD
· Ball: Lonesome. Cançó: Jedd Hughes - High Lonesome.

5è-6è LLOC: MOTORWAY 69 I SAKE COUNTRY CALELLA
· Ball dels Motorway 69: Motorway. Cançó: Travis Tritt - Still in love with you.
· Ball dels Sake Country Calella: Oh Denis. Cançó: Faith Hill - Sunshine and sundown.

7è LLOC: KEEP IT COUNTRY
· Ball: VIGBARN. Cançó: David Lee Murphy - Just Don't Wait Around till She's leaving .

8è LLOC: SIRS HAMILTON
· Ball: SNC. Cançó: Bryan Sclar & the Tex Pistols - What a liar I am.

9è LLOC: THE THUNDERS
· Ball: Thunder Tomb. Cançó: Rodney Crowell & Johnny Cash - Walk the line.

10è LLOC: FOUR BY FOUR
· Ball: Sharing a dance. Cançó: Rick Treviño - Olivia.

11è LLOC: AUSTIN TEXAS
· Ball: Fords Baby. Cançó: Dierks Bentley - Lot of leaving left to do.


Deixeu-me aprofitar per dir que qui vulgui enviar-me el full de qualsevol ball ho pot fer a la direcció de sempre: countrycat@terra.es. Ho faig extensible a fotografies que em volgueu passar.

De moment, n'hi ha com a mínim un parell de cada grup a Countrycat Fotografies.

I si algun grup vol tenir una fotografia amb més qualitat de les que estiguin penjades només cal que me les demani al mateix mail.

Poca cosa queda per comentar, llevant de felicitar a la gent del Nashville per muntar-nos cada any aquesta trobada. I al jurat i a tots els participants.

Teniu el Fòrum Countrycat per comentar la jugada, respectuosament (aquest any hi insisteixo més que l'any passat), amb la gent.

Comentaris

Entrades populars