Obertura del Country Magma

Logo Country MagmaFont: Emili Muntaner

Després de gairebé un mes de vacances comença finalment un nova temporada a Countrycat, com si de la lliga de futbol es tractés...

I com a primer missatge de la temporada tenim una bona notícia per alegrar la tornada a la feina de tots els pobres que avui comencem a treballar altre cop: el proper dissabte dia 10 de setembre començarà a funcionar un nou local dedicat al country i al linedance a Pineda de Mar.

Es tracta de l'evolució de la sala Magma, que ja oferia classes de linedance a càrrec de l'Emili Muntaner.

El nou local és una gran nau industrial, amb 3 ambients totalment diferenciats i separats entre si: un restaurant (que disposarà també d'un menú country que es podrà degustar a la sala de line dance de 21:00h a 23:00h de la nit), una sala de ball convencional i un local destinat a ballar linedance.

L'espai dedicat al Country té uns 200 metres quadrats, amb terra de parquet i sense columnes pel mig. I s'anomenarà Country Magma.

Els horaris d'obertura que regiran a partir del proper dissabte seran:
- Dimecres: 22:00h
- Divendres: 22:30h
- Dissabtes: 23:00h
- Diumenges: 19:00h

L'entrada continuarà costant 5 euros, com fins ara al vell local, amb una consumició mínima inclosa.

La nova adreça és Carrer Mèxic 4 i 6 de Pineda de Mar (Veure mapa), i el telèfon de contacte 629 347 936.

També disposa d'una pàgina web dissenyada i programada pel mateix Emili, a la següent direcció: http://countrymagma.blogdiario.com

I aprofito l'avinentesa per comentar que l'Emili ha renovat completament la pàgina de Country de l'Alt Maresme, reconvertint-la en un weblog (com Countrycat o la web dels Green Chillis).

La nova direcció és aquesta: http://altmaresmecountry.blogdiario.com

Un dia d'aquest ja comentarem més a fons el nou espai virtual de country català. Benvigut sigui!!! I felicitats a l'Emili per la feina que ha fet durant tot el mes d'agost. I la que li espera! :-)

Comentaris

Entrades populars