Mr. Banjo 2005 - Dissabte 23/07/2005


Mr Banjo 2005 - Dissabte 23/07/2005



Segon dia d'activitats del Mr. Banjo Festival 2005. Sense cap mena de dubte, el dia més complert dels 3 del festival.

A les 11:00h del matí ja s'obriran les portes pels més impacients. Intenteu no fer gaire soroll que segurament encara n'hi haurà que dormin a la zona d'acampada! :-)

A partir de les 11:00h i fins a les 14:30h tindrà lloc una exhibició de Monta Western, que si és com els altres anys, es fa mirar de debó. Si sou com jo i no teniu la sort d'entendre-hi gaire, no és cap impediment: només pel fet de veure moure's uns animals tant fantàstics amb uns genets tant bons val la pena deixar-s'hi caure!

A partir de les 14:00h i fins els concerts de la tarda, podeu fer diverses activitats, passejar-vos entre les botigues, prendre el sol, ballar, xerrar amb la gent,...

De 17:00h a 20:00h hi haurà una segona sessió de Monta Western, pels qui no puguin anar-hi pel matí. Jo l'any passat vaig veure ja les acaballes del vespre, i creieu-me: l'escena de l'exhibició amb el sol que mig es ponia pel fons amb un to taronjat és perfecte!

Bé, cap a les 18:00h tindrà lloc la primera de les classses de linedance del dia. Si no m'equivoco, els honors els farà l'Emili Muntaner, amb un ball que ha creat per l'ocasió i que dilluns mateix el tindreu a Countrycat.

A les 18:30h, el primer concert de la jornada, a càrrec de l'americà Jamie Richards.

A les 19:00h tindrà lloc la segona classe de ball, a càrrec d'en Francesc o en Sergi, no en conec l'ordre.

Serà a les 20:30h quan en Jason Allen surti a l'escenari.

A les 22:00h hi haurà la darrera classe de ball i cap a les 22:30h la Danni Leigh, única veu femenina del festival, ens oferirà el seu repertori.

Durant els descansos entre concerts, s'anunciarà qui serà l'artista sorpresa que dijous vinent actuarà al Nashville Country Club. La veritat és que ens té bastant encuriosits, i les apostes no donen un candidat/a clar. Els comentaris que he sentit al respecte especulen amb cantants que estiguin de gira per Europa, però tot són suposicions.

El següent a actuar serà en Rick Treviño, potser el nom més conegut del Festival, que ho farà a la mitjanit.

I acabarà l'apartat de música en directe en Jarrod Birmingham, a la 01:30h.

I per si encara no en tinguéssiu prou, a partir de les 03:30h hi haurà sessió de DJ amb la millor música country d'ara i de sempre.

Però no us gasteu totes les forces que el Mr Banjo encara dura fins demà!


Concerts del Mr. Banjo
· Dijous 21 de Juliol: Michael Ballew al Nashville Country Club.

· Divendres 22 de Juliol: Redneck House Band, Route 66 i Wayne Law.

· Dissabte 23 de Juliol: Jamie Richards, Jason Allen, Danni Leigh, Rick Treviño i Jarrod Birmingham.

· Diumenge 24 de Juliol: Freddy & The Playboys a les 13:30h i fi de festa al Nashville Country Club.



Per ampliar tota la informació i no perdre's ni un detall del Mr Banjo, us recomano que visiteu la web oficial del festival: http://www.mrbanjofestival.com

Comentaris

Entrades populars